- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Damien Walters i jego wyczyny w 2010 roku
jakby ktoś chciał to
wersja użyta użyta w tym filmiku to DJ PABLO - ONE BBOY
ale to jest Remix wzięty z Sabaton 40 to 1
wersja użyta użyta w tym filmiku to DJ PABLO - ONE BBOY
ale to jest Remix wzięty z Sabaton 40 to 1
No Ja poczekam na Polskich Damienów tylko Oni będą raczej na HARDZIE
Jak dla mnie nie ma tu nic sadystycznego zasmiecasz tylko ta strone. Nie wiem po co ty to tu wrzuciles chciales sie pochwalic ,zobyc piwa ?? Nie jest to strona na, ktora wrzuca sie obojetnie jakie filmiki.
poza tym dzisiaj rano było na wykop.pl <spamer> marny z ciebie sadysta...
dambo123 napisał/a:
Jak dla mnie nie ma tu nic sadystycznego zasmiecasz tylko ta strone. Nie wiem po co ty to tu wrzuciles chciales sie pochwalic ,zobyc piwa ?? Nie jest to strona na, ktora wrzuca sie obojetnie jakie filmiki.
O czym Ty pierdolisz . Pies ci zdechł czy przyjaciół szukasz
bnq2 napisał/a:
poza tym dzisiaj rano było na wykop.pl <spamer> marny z ciebie sadysta...
sadistic.pl/zylka-rajdowcy-d-vt38515.htm?highlight=250102 i kto to mówi
Skończcie z tym szałem na Free runing :|... Nudne się to robi, wolałbym już zobaczyć 100 sposobów na otwarcie piwa...
Koleś nawet nieźle wymiata, a w tle słyszę z Final Fantasy 7 kawałek zmixowany
dambo123 napisał/a:
a co do filmiku: ciekawe ile musiał trenować?
dambo123 napisał/a:
zeby hejterzy mieli zagadke
To co wyżej kolega pisał soundtrack z final fantasy VII "Sephiroth Song".
Natomiast przez większość kawałku przewija się zremiksowane e nomine - "Schwarze Sonne".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów