📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Yogi ft Ayah Marar - 'Follow U' (Xilent Remix)
dobry typek, sam uprawialem troche parkour'u ale to co on robi to magia. fakt, ma mozliwosc cwiczenia na hali co jest niezbedne to dobrego biegania. mi i moim kumplom na hali sportowej na moim wypizdowie powiedzieli ze nie mozemy takiech "rzeczy" cwiczyc bo popsujemy sprzet. to sie nazywa kurestwo.
pewnie bedzie masa ludzi ktorzy napisza "dubstep-nie ma piwa". te gowno to nawet kolo dubstepu nie lezalo, nie dam piwa to przez takie chujne kwalki ta muzyka przestaje istniec.
pewnie bedzie masa ludzi ktorzy napisza "dubstep-nie ma piwa". te gowno to nawet kolo dubstepu nie lezalo, nie dam piwa to przez takie chujne kwalki ta muzyka przestaje istniec.
poskacze kilka lat i na rente, z reszta porownojac go do najlepszych gimastykow sportowych koles jest niczym, i prosze na mnie nie wjezdzac, ze krytykuje a sam nie potrafie nic, bo skakanie po murkach nie jest moim zyciowym powolaniem
dubstep na każdym kroku
przeczytaj treść postu
bądź skonsultuj się z psychoterapeutą
Jeszcze w kościele tak nie grają.
jeszcze
nie chodzę do kościoła
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów