szkoda że nie toples
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Te się napierdalają, a koleś spokojnie sobie kask układa na kosiarce
jaka gola jaka gola. stanika tyle ze cala moze sie w niego ubrac. A po za tym zgrabna i z ladnym cycem. tylko dlaczego wziela sobie fagasa ze skuterem, tego nie pojme
kucma19 napisał/a:
jaka gola jaka gola. stanika tyle ze cala moze sie w niego ubrac. A po za tym zgrabna i z ladnym cycem. tylko dlaczego wziela sobie fagasa ze skuterem, tego nie pojme
może pałe ma 30cm
kucma19 napisał/a:
tylko dlaczego wziela sobie fagasa ze skuterem, tego nie pojme
Widzę, że koleżka niezbyt zmotoryzowany i ból odbytu się załączył
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
@kucma19
Ten fagas na tym skuterze jest w stanie wziąć większość samochodów na starcie ze skrzyżowania, łącznie ze sportowymi maszynami, że o mniejszych motocyklach nie wspomnę
Ten fagas na tym skuterze jest w stanie wziąć większość samochodów na starcie ze skrzyżowania, łącznie ze sportowymi maszynami, że o mniejszych motocyklach nie wspomnę
@jeloo
taa, przez 20 metrów bo potem puchnie powyżej 50km/h
taa, przez 20 metrów bo potem puchnie powyżej 50km/h
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów