📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
No co jest równo uprawnienie, nie? To znaczy że skończyło się otwieranie panną drzwi przed nosem, ustępowanie im miejsc do siedzienia i bronienie ich przed rzeczywistością i dostaniem w pierdol. To że dostały po ryju to problem tych babek
A już spodziewałem się że jak podjechało BMW To wyleci 5 Dresów spuszczą mu wpierdol i odjadą jakby nigdy nic.. A Tych 2 Pozostałych kolesi to jakieś pizdy..
Chodzili i patrzyli jak by się nic nie działo.. Jak by ktoś mojej koleżance jakiejkolwiek zajebał w twarz to bym nie patrzył i wyjebał w ryj śmietnikiem albo kamieniem..
Chodzili i patrzyli jak by się nic nie działo.. Jak by ktoś mojej koleżance jakiejkolwiek zajebał w twarz to bym nie patrzył i wyjebał w ryj śmietnikiem albo kamieniem..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów