📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
no i nikt mu nie najebał.. :/
równouprawnienie jest... dziwka skakała, skakała aż wyrwała- proste.
Ta co robiła najmniej (w czarnym) oberwała najbardziej xD
jak kobieta zachowuje sie jak facet to dostaje jak facet
pewnie - myślała baba że jest bezkarna, i może każdemu nawrzucać co jej się podoba. jechała po nim, jechała i się doczekała - nie żal mi jej.
I nikt niech nie mówi, że beemka źle się nie kojarzy(jeśli chodzi o ich posiadaczy). Dobra marka, ale reputacja popsuta przez userów.
nie zastosowała się do przepisów ostrożności obowiązujących w przypadku przebywania z zalanym, przepełnionym testosteronem samcem i ot-ma.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów