📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Bez kitu kiedy ta bejca podjechała myślałem, że dopiero się akcja zacznie, ale widocznie chłopak dostał w prezencie za zdane prawko, bo wyglądają gorzej od tych babek.
Tej czarnej nie musiał przyjebać, wydawała się ok bo odciągała tą szmate. Może coś mówiła? Ale czerwony to łajza kompletna
Tej czarnej nie musiał przyjebać, wydawała się ok bo odciągała tą szmate. Może coś mówiła? Ale czerwony to łajza kompletna
Aż mnie dziwi brak tekstów typu: "jak bym go złapał to bym go zabił/pobił/zgwałcił/zagrał z nim w szachy"...
jak bym go złapał to bym go zabił/pobił/zgwałcił/zagrał z nim w szachy
już kiedyś wypowiedziałem się kobiet się nie bije i ble ble ble ...
ale jakby miała trochę oleju w głowie to po pierwszym szczale dała by sobie siana ... ale należało się jej
dla mnie ten człowiek to nie damski bokser, bo i tak bardzo długo był spokojny ...
ale jakby miała trochę oleju w głowie to po pierwszym szczale dała by sobie siana ... ale należało się jej
dla mnie ten człowiek to nie damski bokser, bo i tak bardzo długo był spokojny ...
Co tu dużo mówić, kobiety, chociaz tej raczej nie mozna tak nazwać, myslala ze jest bezkarna i powiem szczerze nie dziwie sie gosciowi ze jej pierdolnął bo potrafią szmaty prowokowac, az sie chce łeb rozjebać. chociaz nie wiem czemu druga ostała najbardziej szokuje mnie podjazd mafijnej BeMki ;d mysłałem ze to tylko stereotyp ze na wioskach robią taki agro-tuning z E36 :/ widac odstający bodykit z przodu szkoda ze lotki nie ma (
zadziorna szmata niech sie nie dziwi ze po łbie dostała ;p
cokolwiek zrobila, koles i tak jest zerem, ale jak raz dostala i dalej skakala to bedzie miala permamenty makijaz ;]
Blackhunter6, w tym przypadku rozwiązaniem jest tylko 9 milimetrów ołowiu
obrotowy napisał/a:
Blackhunter6, w tym przypadku rozwiązaniem jest tylko 9 milimetrów ołowiu
To by było zbyt proste.
sinuhee napisał/a:
Rosjanki czy Ukrainki?
Rosjanki.
kolesie z beemki zajebiści, podchodzi do niej: dostałaś już wpierdol kochanie? to jedziemy do domku, tak?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów