📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Bardziej zachwiał się od przepicia niz tego uderzenia . Ale kop w dupe zacny
po huj z nią gadał trzeba było jej odrazu zajebać jeden strzał i dziwka leży
Ale lipa niezła z niego cipa
Nigdy nie zrozumiem jak glupim trzeba byc zeby wystawiac brode jak sie do kogos sapiesz. Przecież to jakby powiedziec jebnij tutaj.
krisman1981 napisał/a:
po huj z nią gadał trzeba było jej odrazu zajebać jeden strzał i dziwka leży
Oooo mamy tu kolejną pizzz dę na sadolu. Brawo dla ciebie jebano lazjo zza komputera. Pi erdol oną ciot ą jesteś dla mnie.
otomin napisał/a:
Oooo mamy tu kolejną pizzz dę na sadolu. Brawo dla ciebie jebano lazjo zza komputera. Pi erdol oną ciot ą jesteś dla mnie.
Jak już tak jęczysz że jest dla ciebie ciotą to się chociaż pod tym podpisz psie imieniem i nazwiskiem bo bez tego widzę tu kolejną "pizzzdę" na sadolu która mocna w pysku i nic poza tym
Generalnie uwazam ze kobiet nie powinno sie nawet kwiatkiem. Ale sa takie kurwiska ktore potrfia najabardziej opanowanego faceta doprowadzic do furii prowokujac do jebniecia.
A ja bym chciał taka kobietę.
Przynajmniej nie jest cipą na którą trzeba chuchać , dmuchać i uważać żeby się nie rozpłakała, albo w wszystkim prowadzić za rączkę...
Kurwa jak ja nie cierpię mojej byłej. Tępy chuj ze mnie, że z nią w ogóle byłem.
Przynajmniej nie jest cipą na którą trzeba chuchać , dmuchać i uważać żeby się nie rozpłakała, albo w wszystkim prowadzić za rączkę...
Kurwa jak ja nie cierpię mojej byłej. Tępy chuj ze mnie, że z nią w ogóle byłem.
tarcer123 napisał/a:
Generalnie uwazam ze kobiet nie powinno sie nawet kwiatkiem. Ale sa takie kurwiska ktore potrfia najabardziej opanowanego faceta doprowadzic do furii prowokujac do jebniecia.
Racja, ale kobieta nie rzuca się z łapami to faceta.
A babsztyla można już pierdolnąć.
"Probuj" hahahahaha. To jest słowo nad którym musi się poważnie zastanowić, kiedy powinno się go używać.
otomin napisał/a:
Oooo mamy tu kolejną pizzz dę na sadolu. Brawo dla ciebie j***no lazjo zza komputera. Pi erdol oną ciot ą jesteś dla mnie.
Nie musisz stosować takiej dziwacznej cenzury, i bez tego wszyscy już wiedzą że jesteś upośledzony i że przypierdalasz się do każdego bez powodu. Ogrodniczy jeszcze otwarty, kup ten sznur i wyhuśtaj się na święta.
Szkoda, że nie ma dalszej części, pod koniec już leżała na glebie więc pewnie równouprawnienie działało.
Ale mi się już podoba, nawet taka brzydka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów