Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
OK, "białorycerzowcy"...
w swoimi burzliwym życiu już miałem w towarzystwie taką parkę że gostkowi latały łapki do swojej panny. Z tym że, w większości przypadków to ona jego prowokowała.
Kiedyś z chłopakami wzięliśmy ją na bok i pogadaliśmy z nią, czemu z nim jest i czemu się tak dzieje. Ona nam po prostu powiedziała, że po takiej akcji jest mu przykro i po wszystkim bardziej się w "łóżku" stara...
No nam kurwa ręce opadły.... Ty człowieku się przejmujesz losem niby "biednej" panny, a ona wszystko z premedytacja robi tylko po to żeby mieć lepsze dymanie...
Potwierdzam. Nie bronię ruska, bo kop w ryj kacapskiemu potencjalnemu mobikowi to zawsze fajna rzecz, ale kobiety potrafią być mocno popaprane. Niektóre są złośliwe, głupie i agresywne bo najzwyczajniej w świecie są tępe. Oczywiście, faceci co ich potem gnębią też są tępi, bo jaki problem odejść z takiego toksycznego związku.
OK, "białorycerzowcy"...
w swoimi burzliwym życiu już miałem w towarzystwie taką parkę że gostkowi latały łapki do swojej panny. Z tym że, w większości przypadków to ona jego prowokowała.
Kiedyś z chłopakami wzięliśmy ją na bok i pogadaliśmy z nią, czemu z nim jest i czemu się tak dzieje. Ona nam po prostu powiedziała, że po takiej akcji jest mu przykro i po wszystkim bardziej się w "łóżku" stara...
No nam k***a ręce opadły.... Ty człowieku się przejmujesz losem niby "biednej" panny, a ona wszystko z premedytacja robi tylko po to żeby mieć lepsze dymanie...
człowieku co TY pierdolisz, chcesz mi powiedzieć że te kobiety, są bite, poniżane, śpią jak pies na podłodze, niejednokrotnie są gwałcone, po to żeby mieć lepsze dymanko? hehe
Chyba za dużo się filmów z Didintdunathing naoglądałeś, już to widzę jak koleś który napierdala swoją Panne się stara
Takie śmiecie niczym się nie różnią od czarnucha poza kolorem, do utylizacji, a skąd wiem bo moja kobitka miała takiego amanta za męża, że bała się do domu wracać, a do pracy mogła wyjść jak mu paczkę fajek kupiła bo inaczej to by z dzieciakiem nie został.
No chyba że laska o której piszesz była chora psychicznie, to zmienia postać rzeczy, w zakładzie zamkniętym znajomych się nie wybiera
OK, "białorycerzowcy"...
No nam kurwa ręce opadły.... Ty człowieku się przejmujesz losem niby "biednej" panny, a ona wszystko z premedytacja robi tylko po to żeby mieć lepsze dymanie...
A myślisz że których przypadków jest więcej?
OK, "białorycerzowcy"...
Nie podniecaj się, to się nazywa po prostu patologia. Współczuję znajomości.
OK, "białorycerzowcy"...
Ostatnio też chciałem pomóc pewnej kobiecie, którą na ulicy typ lał, chciałem już napierdolić typowi, odciągnąłem go, chciałem typiarce pomóc, no ale kurwa... jak po chwili płaczu i lamentu typiara zaczęła gadać do typa o wspólnym ćpaniu, a do mnie, że to w sumie dobry chłop jest. W ułamku sekundy przestało mi być jej żal i po prostu sobie poszedłem. Nie warto się poświęcać dla osób, które same nic nie chcą zmienić w życiu.
Co było dalej? Pamiętasz, czy się obudziłeś? Co to znaczy "prowokowała"? Jak prowokuje do agresji, to zostawiasz taką i szukasz normalnej.
Ale ty teraz kwestionujesz to, że kobiety potrafią sprowokować facetów do całej gamy zachowań, z agresją włącznie, dla własnych korzyści? W kategoriach przemocy psychicznej to one ją stosują znacznie częściej niż my, więc nie do końca rozumiem oburzenie, bo mogą prowokować. Pytanie na ile same są agresywne fizycznie, bo przecież tego mało kto zgłasza. Szanse na to, że wyłapała słusznie, są całkiem realne.
człowieku co TY pierdolisz, chcesz mi powiedzieć że te kobiety, są bite, poniżane, śpią jak pies na podłodze, niejednokrotnie są gwałcone, po to żeby mieć lepsze dymanko? hehe
Chyba za dużo się filmów z Didintdunathing naoglądałeś, już to widzę jak koleś który napierdala swoją Panne się stara
Takie śmiecie niczym się nie różnią od czarnucha poza kolorem, do utylizacji, a skąd wiem bo moja kobitka miała takiego amanta za męża, że bała się do domu wracać, a do pracy mogła wyjść jak mu paczkę fajek kupiła bo inaczej to by z dzieciakiem nie został.
No chyba że laska o której piszesz była chora psychicznie, to zmienia postać rzeczy, w zakładzie zamkniętym znajomych się nie wybiera
O kurwa Nie dość, że uwierzyłeś w te feministyczne pierdolenie z telewizji, to jeszcze własna baba cię w chuja robi. Ostatnio taki jeden tu opowiadał jak to przyłapał kobitę na zdradzie; próbowała mu wmówić, że ona nie chciała, tylko to tamten ją gwałcił Pewnie jeszcze płacisz na nieswojego bachora.
OK, "białorycerzowcy"...
Nie każda jest jak twoja laska
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów