📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Ładnie go wyłączył.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Dobranoc.
Josza pewnie ma zasady, nie może patrzeć na krzywdę obcej baby, ale swoją napierdala.
Josza pewnie ma zasady, nie może patrzeć na krzywdę obcej baby, ale swoją napierdala.
OK, "białorycerzowcy"...
w swoimi burzliwym życiu już miałem w towarzystwie taką parkę że gostkowi latały łapki do swojej panny. Z tym że, w większości przypadków to ona jego prowokowała.
Kiedyś z chłopakami wzięliśmy ją na bok i pogadaliśmy z nią, czemu z nim jest i czemu się tak dzieje. Ona nam po prostu powiedziała, że po takiej akcji jest mu przykro i po wszystkim bardziej się w "łóżku" stara...
No nam kurwa ręce opadły.... Ty człowieku się przejmujesz losem niby "biednej" panny, a ona wszystko z premedytacja robi tylko po to żeby mieć lepsze dymanie...
w swoimi burzliwym życiu już miałem w towarzystwie taką parkę że gostkowi latały łapki do swojej panny. Z tym że, w większości przypadków to ona jego prowokowała.
Kiedyś z chłopakami wzięliśmy ją na bok i pogadaliśmy z nią, czemu z nim jest i czemu się tak dzieje. Ona nam po prostu powiedziała, że po takiej akcji jest mu przykro i po wszystkim bardziej się w "łóżku" stara...
No nam kurwa ręce opadły.... Ty człowieku się przejmujesz losem niby "biednej" panny, a ona wszystko z premedytacja robi tylko po to żeby mieć lepsze dymanie...
Niby rusek.A zachował się człowiek.
Ach ta generalizacja.
Ach ta generalizacja.
A się kurwa zdziwił
caluj klapka jak chcesz walke !!!
Jak na mój gust, to po takim laczku na szczene + odbitka od ściany, to ivan goni światełko w tunelu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów