Troszkę ją sponiewierał skośny psychol. Niestety w opisie nie ma informacji czym go tak wkurwiła.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jesse.Pinkman napisał/a:
Też napierdalasz kobitki?
A co chcesz się do niego zapisać?
Facet babę zazwyczaj kocha, więc ja ta dostaje, to na pewno nie za darmo. Zresztą cóż on jej zrobił? Nic praktycznie. A ta udaje wielkie płacze i jeszcze szklanką w niego rzuca na koniec.
Przeanalizujcie ile oni tam flaszek mają.
Ona mu pokazuje krocze, a on zamiast ruchać, napierdala ją krzesłem.
Współcześni mężczyźni nie potrafią czytać sygnałów wysyłanych przez kobiety.
Współcześni mężczyźni nie potrafią czytać sygnałów wysyłanych przez kobiety.
Azjaci - ani to zwierzęta ani ludzie, chyba jakiś podgatunek z królestwa fekali
Adam_WKLADAM napisał/a:
to moze przeanalizuj sam siebie.... a przepraszam zapomnialem ze twoj stary robi to kazdego wieczora. Ty nastepnie z obolała dupa wchodzisz na internety i udajesz psychologa. Twoim idolem jest zapewne Kononowicz.
eee ty od kononowicza to trzy chuje w bok ;D aaaa nie żartowałem kij mu w oko.....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów