Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
za darmo napewno nie dostala... i aktorka tez z niej kiepska bo ten placz to tak od niechcenia udawany
Też napierdalasz kobitki?
Też napierdalasz kobitki?
Ja postawiłem diagnozę, że chłopak jest z domu gdzie nadużywają alkoholu. Przyjrzyj się jak pisze, jakich argumentów używa i wyciągnij na podstawie tego wnioski o nim.
O wieku, o tym jakie ma problemy, poziom intelektualny... Fajna zabawa, a on jest bardzo czytelnym obiektem.
Ja postawiłem diagnozę, że chłopak jest z domu gdzie nadużywają alkoholu. Przyjrzyj się jak pisze, jakich argumentów używa i wyciągnij na podstawie tego wnioski o nim.
O wieku, o tym jakie ma problemy, poziom intelektualny... Fajna zabawa, a on jest bardzo czytelnym obiektem.
Nie przeżywajcie tego tak wnikliwie, jakby to o prawdziwych ludzi chodziło.
Nie przeżywajcie tego tak wnikliwie, jakby to o prawdziwych ludzi chodziło.
E, wchodzę tu dla rozrywki. A analizowanie różnych patusow to jedna z nich. Na codzień mam mało styczności z takim elementem na szczęście, także wiesz, czuję się trochę jak w ZOO momentami.
E, wchodzę tu dla rozrywki. A analizowanie różnych patusow to jedna z nich. Na codzień mam mało styczności z takim elementem na szczęście, także wiesz, czuję się trochę jak w ZOO momentami.
to moze przeanalizuj sam siebie.... a przepraszam zapomnialem ze twoj stary robi to kazdego wieczora. Ty nastepnie z obolała dupa wchodzisz na internety i udajesz psychologa. Twoim idolem jest zapewne Kononowicz.
Chyba strzeliłeś w 10, bo w jego odpowiedzi wyczuwam incydent kałowy.
Baby to czasami gorsze chuje od facetów tyle że z cyckami.
Pinkman....zaraz tam psychol ..miał byś babę to byś zrozumiał chłopa.
Baby to czasami gorsze chuje od facetów tyle że z cyckami.
Dokładnie potrafią też startować z pazurami w amoku wtedy lepa na ryj aby nie zabić i przychodzi otrzeźwienie albo szok to zależy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów