📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
No cóż zwracając mu uwagę, iż powinien przepuścić Babcię w kolejce, nie spodziewała się, że gość ma raczej kiepski dzień.
BTW Halman skąd Ty do chuja Pana Wacława bierzesz te podkłady dźwiękowe?
BTW Halman skąd Ty do chuja Pana Wacława bierzesz te podkłady dźwiękowe?
Autor napisał/a:
Halman skąd Ty do chuja Pana Wacława bierzesz te podkłady dźwiękowe?
z kątowni obok narzędziowni...
Stara jeszcze postanowiła mieć ostatnie słowo i coś tam doszczekała
Ten w czerwonym szedł w jego stronę żeby mu zajebac, a gosciu spierdala a taki chojrak był
Kawał kurwy i tyle. Jeszcze rozumiem, żeby z łapami do niego startowała, ale jeśli typ ma tak zjebaną i słabą psychikę, że dziamgotaniem baba go wyprowadziła z równowagi to, życzę mu tematu na hardzie. Do piachu.
Siarek94 napisał/a:
Ten w czerwonym szedł w jego stronę żeby mu zajebac, a gosciu spierdala a taki chojrak był
Gdzie ty widzisz kogoś w czerwonym? :DDD
Siarek94 napisał/a:
On szedł mu pogratulować, ale pewnie nadciągała już ochrona. Szkoda, że miał klapki, mógłby starą wziąć na buty jeszcze
Bardzo dobrze im tak, nie wiem co zrobiły ale na bank zasłużyły , szmaty jebane!!!
Pajan napisał/a:
Męska kurwa a nie bokser.
Zamknij ryj, to jest właśnie równouprawnienie, seksisto.
Prawdziwy mężczyzna widzi kolory podstawowe i pochodne.
Kobiety, geje, rowerzyści, weganie i.t.p. widzą np. zamiast czerwonego m. in.: karmazynowy, buraczkowy, malinowy, rubinowy, karminowy, szkarłatny (z pomocą Google mogę tak długo wymieniać)
Siarek94 napisał/a:
Ja pierdolę, ale dalton
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów