Powodem, dla którego kobiety nigdy nie będą oświadczać się facetom, jest to, że gdy tylko padną na kolana, Ci zaczynają rozpinać rozporek
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Erutlev to co wrzuciłeś jest megagalaktycznie w chujjapierdole masakrycznie takżemożnasięzesrać sadystyczne. Piwo.
Ohohohehe doobre kurwa, ale dowcip, kobiety to kurwy ogarniacie? Heehe od razu rzucają się do kutasa, a to szmaciska co nie... Boki kurwa zrywać.
wpr, Dowcip, jak dowcip. Jak nie potrafisz się zdystansować i szukasz górnolotnej myśli przewodniej, czy nauki życiowej to pal wrotki do szkółki niedzielnej i nie dopisuj ideologii do swojego braku talentu. W podpisie profilowym kobietę równasz z michą... rozdwojenie jaźni, czy Twoja Grażyna hakuje Ci konto? ^^
Braku talentu? Misiu, dowcip ma to do siebie że powinien być śmieszny. Twój nie jest. Rozrysować Ci to?
@wpr zrób mu wykres, inaczej nie skuma.
@Erutlev zajebiste nagranie Romantycznie, nietypowo, a facet ją tylko rucha piekne jest to, że jak coś nie idzie po myśli kobiet to zaraz wkurw i płacz. Prawie zawsze tak jest.
wpr, Cóż... skoro wszedł to chyba dla kogoś jednak jest Nie trafił w Twoje wysublimowane i górnolotne poczucie humoru, co jest niewątpliwą stratą nie do przebolenia i plamą na honorze całego narodu.... a nie. Jednak nie jest, więc
Fiszu napisał/a:
wpr, Cóż... skoro wszedł to chyba dla kogoś jednak jest Nie trafił w Twoje wysublimowane i górnolotne poczucie humoru, co jest niewątpliwą stratą nie do przebolenia i plamą na honorze całego narodu.... a nie. Jednak nie jest, więc
Ale mi powiedziałeś. Normalnie aż mi się kredki z piórnika wysypały. Ty to jesteś gość jednak. Pozdrawiam ciebie i życzę powodzenia w rozśmieszaniu mas.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów