Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A podobno kobiety najbardziej lubią dostawać od mężczyzn kwiaty
kwiaty to od tych biednych...
Zwiędły kwiat wyglądający jak gówno - taki jak zwykle rozdają cyganie zwykle potem wołając o kasę
Sadolowi inteligenci na pewno wzięli by to zielsko
Polecam wyjść czasem z piwnicy i nie opierać swojego światopoglądu na innych smutasach z tej strony
Kurwa sami znawcy świata i kobiecych umysłów
Zwiędły kwiat wyglądający jak gówno - taki jak zwykle rozdają cyganie zwykle potem wołając o kasę
Sadolowi inteligenci na pewno wzięli by to zielsko
Polecam wyjść czasem z piwnicy i nie opierać swojego światopoglądu na innych smutasach z tej strony
Nie zesraj się
Kurwa nie dziwne, ze wzięły 20 euro niż zwiędłe gowno za 1 euro. Zreszta po chuj dziewczynie kwiatek od jakiegoś stulejarza na ulicy, kurwa widać ze same stuleje tu siedzą, myśląc ze jak dadzą lasce gowno kwiatka na ulicy ta z nimi się umówi na randkę, albo kurwa odda im się, jak na jakiś zjebanych filmikach amerykańskich "pranksterow" z USA xD
A 2) banknot łatwiej schować i nie muisz go nigdzie tachać.
Nie masz kasy, baba kopnie cię w dupe. Taki ten świat pojebany zrobił się.
A pierdolisz! Zawsze tak było, tylko oznaka statusu materialnego nie nazywała się kasa, tylko np. dwie krowy i świnia, albo 5 łanów uprawnych. To zupełnie naturalne, że samica lgnie do partnera, który zapewni bezpieczny byt jej potomstwu. Dlatego wzięcie mają faceci z kasą lub władzą. Kurwa, trzeba ci tłumaczyć jak 10 latkowi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów