📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żebyś sobie posrał jadem w komentarzach
Taka broń i takie pociski i strzelają w bombki? nie mogli w coś lepszego?
@up na przykład w polityków, nie pomogły by im nawet pancerne szyby w limuzynach
Słyszeliście co na końcu wypalił ? Że będzie na instagramie rozdawać kasę najlepszym dupom, kurwa ciekawe czy mam szanse...
kurwa jak tą brodę przystrzyżoną ma jebany...masz hajs masz zajebistą brodę i chuj
gosc ma najlepsze zycie na swiecie a jego kot rucha wiecej niz ja D:
Znowu gimbom staje na widok tego typka? Male pedalki ^ ^
jebe mnie czy Bilderzan, czy jak mu tam, szczela z karabinu, rzuca kurwą do basenu czy sra do złotego kibla i podciera się polską flagą. Nie jest dla mnie żadnym autorytetem w niczym, a te puste obrazki na których pozuje z drogimi samochodami czy jakimiś kurwami w samolocie nie grzeją mnie i nie ziębi.
Co innego gdyby wykorzystał kasę swojego starego (bo to przecież nie jego szmal) na jakieś badania naukowe czy coś takiego - wtedy szacun. A tak? Szasta kasą na lewo i prawo, co potrafi robić każdy idiota i co tylko uświadcza mnie w przekonaniu, że kasa nie jest jego, ponieważ tylko osoba, która zarobiła pieniądze, zna ich wartość.
Co innego gdyby wykorzystał kasę swojego starego (bo to przecież nie jego szmal) na jakieś badania naukowe czy coś takiego - wtedy szacun. A tak? Szasta kasą na lewo i prawo, co potrafi robić każdy idiota i co tylko uświadcza mnie w przekonaniu, że kasa nie jest jego, ponieważ tylko osoba, która zarobiła pieniądze, zna ich wartość.
Zrobił karierę bo nie dostał się do Navy Seals, nie przeszedł podstawowego kursu, wyczaił modę na taktyczną brodę (ale rym) zagrał umierającego Seala w Lone Survivor (śmigłowiec, który został zestrzelony w trakcie lotu po Wahlberga. Dan sobie tam siedział) i robi furorę w necie bo ma dużo pieniędzy i cycków. Nie dostrzegam nic ciekawego w jego osobie.
E tam pierdolicie. Ja bardzo chętnie chciałbym żyć jak on, mieć tyle dup, samochodów itd itd... Zazdrościcie i tyle
A wy dalej siedzicie przy swoich kompach i chuja robicie! On chociaż wydaje kasę! A wy płaczecie, że powinien wydawać na coś lepszego hajs! JEGO HAJS I ROBI Z NIM CO CHCE!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów