Jest na tym portalu jeden filmik o Osmanie, ale nie ma tego przejścia, które myślę, że warto zobaczyć. Muzyczka Eddiego Veddera z filmu "Into the wild".
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
jak dla mnie to gościu jest kozakiem.
nie podpierając się Wiki, jeszcze przed końcem filmu wiedziałem że nie zmarł śmiercią naturalną.
wspinał się bez żadnych zabezpieczeń tyle czasu, a zginął używając liny? Dobre
W poziomie biegam wolniej, niż on w pionie. Szacun.
@Gienek2
żeby być dokładnym to zleciał w trakcie lotu na linie z Leaning Tower - trochę ponad 200m
a ogólnie koleś wspinał się tak, jakby ściana stanowiła dla niego podłogę, zresztą widać po filmiku
żeby być dokładnym to zleciał w trakcie lotu na linie z Leaning Tower - trochę ponad 200m
a ogólnie koleś wspinał się tak, jakby ściana stanowiła dla niego podłogę, zresztą widać po filmiku
W 1:00 to aż mnie ciarki przechodzą. Szacunek dla niego robił to w czym był dobry.
fakt że koleś ma serce do tego co robi no i jak to w życiu bywa raz na wozie, a raz z liny
nie wiem czemu ale źle przeczytałem tytuł i myślałem że to cos o Osamie;]
a tu zonk
a tu zonk
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów