📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a nie mowili Wam, że o gustach sie nie dyskutuje? to że wolicie ciuchy 'ave satan' nie oznacza, że komuś innemu bardziej podobaja się takie jak na filmiku. Mi osobiscie takie własnie bardziej odpowiadają.
np mnie chuj interesuje
a co do filmiku, zdolniacha - nie tylko rowaliła lampę, ale jeszcze pociągnęła za sobą co tylko się dało
a co do filmiku, zdolniacha - nie tylko rowaliła lampę, ale jeszcze pociągnęła za sobą co tylko się dało
Kolejny powód by kobiety nie wychodziły z kuchni...
a co do odzieży wierzchniej... stara mojej starej wygląda juz lepiej o 6 rano jak idzie do kościoła...
a co do odzieży wierzchniej... stara mojej starej wygląda juz lepiej o 6 rano jak idzie do kościoła...
Ale urwał!!
Zamotało się na końcu trochę dziewcze
Zamotało się na końcu trochę dziewcze
zastanawiałem się podczas filmiku czy ten 'dance fail' to sam ten taniec czy to co się być może zdarzy pod koniec.
Jej taniec skojarzył mi się z ruchami walk zmutantowanych wojowniczych żółwi ninja.
Ktoś tam pisał, że nie lubi kobiet w takich ciuchach.
Ona już nie jest kobieta !!!
Na stos z takimi pannami !!!
p.s. Chujowo tańczysz SUKO !!!
Ona już nie jest kobieta !!!
Na stos z takimi pannami !!!
p.s. Chujowo tańczysz SUKO !!!
Saia, ja dokładnie o tym samym pomyślałem, ale ponownie spojrzałem na ilość piw i wiedziałem że to nie może być to, uwielbiam takie akcje, ale miałem nadzieję że wyjebie głową w monitor :/
ferro napisał/a:
a nie mowili Wam, że o gustach sie nie dyskutuje? to że wolicie ciuchy 'ave satan' nie oznacza, że komuś innemu bardziej podobaja się takie jak na filmiku. Mi osobiscie takie własnie bardziej odpowiadają.
Ja lubię kobiety, które ubierają się jak kobiety.
Wszystkie te stricte subkulturowe przebieranki to rzygowina. Idzesz ulica,a tu same klauny - czy to skejt,czy to metal..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów