📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nitromalyna napisał/a:
w kuchni się nie tańczy...
HE??
Jeśli trzymasz w kuchni kanapę to tylko pozazdrościć
piwo za "czek dis ałt".
kurwa.. jak ja nie lubię kobiet w takich ciuchach jak worki po kartoflach.
kurwa.. jak ja nie lubię kobiet w takich ciuchach jak worki po kartoflach.
łe to ja nawet po najebaku lepiej tańcze
Hmm... Rozumiem, taniec to hobby. Rozumiem też, że człowiek potrzebuje odprężenia po ciężkiej pracy, po przemycie karłów za wschodnią granicę, lub też transporcie ziemniaków na zachód. Ale na Boga, gdy już robisz sobie filmik, to zmień ciuchy robocze na normalne!!!
resurecting, jeżeli trzymasz w pokoju lodówkę i mikrofalę to jeszcze bardziej pozazdrościć
Takewon napisał/a:
... jeżeli trzymasz w pokoju lodówkę i mikrofalę to jeszcze bardziej pozazdrościć
czasami po melanzu taki sprzet sie przydaje w pokoju xD
tHe_mariO napisał/a:
czasami po melanzu taki sprzet sie przydaje w pokoju xD
niby po co? żeby powiedzieć mamie ze swoje przećpane oczy masz od promieniowania od mikrofali?
ojciec (tzn dziadek) wroci to jej da.. nie wypusci jej z piwnicy przez kolejne 25lat
Dildo napisał/a:
ojciec (tzn dziadek) wroci to jej da.. nie wypusci jej z piwnicy przez kolejne 25lat
z pewnością tak będzie
giba sie jak ten rezus
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów