Na kumpli zawsze można liczyć.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to są arcykurwy nie kolesie...
A mokra plama między nogami to gdzie?
Dobra, dobra "chuje nie kumple" , lepiej kurwa naciągnąć powieki i kurwa taśmą podkleić i się cieszyć - to są chuje nie kumple.
"huje nie kumple" - gówno! To wy jesteście huje nie sadyści! to było zajebiste koleś wyciął zgona i prawidłowo że zrobili mu kawał na każdej imprezie na której byłem zawsze coś takiego się robi to już jest poprostu tradycja i to czy jesteś jego kumplem nie ma nic do rzeczy. Nic poważnego mu się nie stało a mogę się założyć że kolo pózniej sam się razem z nimi z tego śmiał bo nieraz tak miałem i wiem po sobie że o takie rzeczy się nie powinno wkurwiać tylko właśnie się z nich śmiać.
"huje nie kumple" - gówno! To wy jesteście huje nie sadyści! to było zajebiste koleś wyciął zgona i prawidłowo że zrobili mu kawał na każdej imprezie na której byłem zawsze coś takiego się robi to już jest poprostu tradycja i to czy jesteś jego kumplem nie ma nic do rzeczy. Nic poważnego mu się nie stało a mogę się założyć że kolo pózniej sam się razem z nimi z tego śmiał bo nieraz tak miałem i wiem po sobie że o takie rzeczy się nie powinno wkurwiać tylko właśnie się z nich śmiać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów