📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Dla was dubstep to gówno i nie muzyka a dla mnie rap i hip-hop.
Chociaż dubstepu może słucham z 1-2 piosenki bo w większości to stary rock (dobre lata 60 i 70) albo techno.
Chociaż dubstepu może słucham z 1-2 piosenki bo w większości to stary rock (dobre lata 60 i 70) albo techno.
Jaka muzyka tacy fani
Magnic napisał/a:
Dla was dubstep to gówno i nie muzyka a dla mnie rap i hip-hop.
A byłeś ty kiedyś w szkole, czy dopiero z przedszkola wypuścili Cię??
fantomasik napisał/a:
A byłeś ty kiedyś w szkole, czy dopiero z przedszkola wypuścili Cię??
Po twoim pytaniu sądzę, że pytasz bo nie wiesz czy się w końcu do jakiejś wybrać. Ja w przedszkolu byłem... jakieś 13lat temu, no ale ty pewnie nie wiesz jak tam jest skoro nie byłeś.
Magnic napisał/a:
Po twoim pytaniu sądzę, że pytasz bo nie wiesz czy się w końcu do jakiejś wybrać. Ja w przedszkolu byłem... jakieś 13lat temu, no ale ty pewnie nie wiesz jak tam jest skoro nie byłeś.
Po poprawności twojej wypowiedzi (wcześniejszej, nie tej w której "błyszczysz" cięta ripostą, niczym Tarzan klatą),sądzę, że twoja edukacja jest albo we wstępnej fazie rozwoju, albo ty wstępnie ją olałeś i już dawno ją zakończyłeś. Pozdrawiam i miłej najebki w ten cudowny, piątkowy wieczór życzę
jaka to nuta dokładnie skrillexa bo jej jeszcze nie mam
Po poprawności twojej wypowiedzi (wcześniejszej, nie tej w której "błyszczysz" cięta ripostą, niczym Tarzan klatą),sądzę, że twoja edukacja jest albo we wstępnej fazie rozwoju, albo ty wstępnie ją olałeś i już dawno ją zakończyłeś. Pozdrawiam i miłej najebki w ten cudowny, piątkowy wieczór życzę
Niczym nie błyszczę. Po prostu taka prawda. Jeśli chcesz mi dowalić ja ci zwracam. A co do nauki. Uczę się dalej i wybieram na studia, traktuję to dość poważnie. A alkohol zostaw sobie. Ja nie piję z byle powodu. Zwłaszcza tego co ty.
lulz Magnic,sluchasz techno,troche dubstepu i starego rocka a zarazem twierdzisz ze rap i hip hop to gówno ? Sam słucham prawie każdej muzy oprócz techno,dubstepu i popu. Punk rock,metal,ska,wszelkie pokrewne i podgatunki etc,troche rapu i hip hopu glownie zagramanicznego i jest tam więcej sensu niz w techno. Zara powiedzą ze techno jest do zabawy... otóz do zabawy najlepsze jest disco polo na typowe potańcówki. Podsumowując techno było modne. kiedyś na wszystko mówiło sie techno... teraz jak tylko usłysze ktorys z tych znanych i ogranych w chuj kawałków to mi sie chce bełtać... Jak można tego słuchać z jakimkolwiek dobrym efektem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów