📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Przez pierwszą minutę stwierdziłem "pedał jebany", ale później dał czadu w sumie
Aasiia napisał/a:
@up up
Jak panienka? Jestem dziewczyną i mam trochę koleżanek, żadna z nas nie napina bicka podczas tańca... Ach, zapomniałam że taniec prawdziwego faceta polega na piciu piwa pod ścianą.
Do mnie kurwa pijesz?!
Fred smalls ma 170 cm wzrostu
ludzie co mają tyle wzrostu wazą po 60-70 kg. on może z 80/
w czym kurwa problem
ja mam 186 i 110 kg wagi- tak nie poskaczę
w czym kurwa problem
Cytat:
Dobrze gada! dawaj zdjęcia cyckówJak panienka? Jestem dziewczyną i mam trochę koleżanek, żadna z nas nie napina bicka podczas tańca... Ach, zapomniałam że taniec prawdziwego faceta polega na piciu piwa pod ścianą.
Aasiia napisał/a:
@up up
Jak panienka? Jestem dziewczyną i mam trochę koleżanek, żadna z nas nie napina bicka podczas tańca... Ach, zapomniałam że taniec prawdziwego faceta polega na piciu piwa pod ścianą.
Tak. Taniec prawdziwego faceta polega na piciu piwa pod ścianą. Znajduje się wtedy w dogodnej pozycji aby ogarnąć wzrokiem wszystkie dupeczki kręcące się po parkiecie. One tańczą a on obserwuje i w końcu wybiera najbardziej interesującą. Ach, zapomniałem wy myślicie że faceci chodzą potańczyć bo tańczenie to świetna zabawa.
modzgi napisał/a:
Fred smalls ma 170 cm wzrostu
w czym kurwa problem
Na zawodach ważył ponad 100kg, na tzw. off-season (gdy robi się masę) jego waga jak sam pisze dochodzi do 120 kg.
@Nestor99
Przecież są
@Plecionkarz
Wybiera? A Ty co? Wchodzisz do klubu, stajesz z piwem i kolejka kobiet się ustawia by mogłby zostać przez Ciebie wybrane? Czy po prostu wybierasz najbardziej pijaną? Jeśli faktycznie tak robisz to naprawdę słabo się musisz na takich imprezach bawić ;- ) Wygląda na to, że polega to tylko na piciu piwa i gapieniu się (bo przecież nawet z kumplem nie pogadasz, bo muza napierdala niemiłosiernie).
Mam kolegów, którzy tańczą (nie wszyscy oczywiście są M. Jacksonem parkietu), ale tutaj się poprzytulają do jakieś dupeczki, tam się popocierają, tutaj się uśmiechną i zakręcą laseczką parę razy, podśpiewują do znanych hitów i to jest zabawa! ;- ) A nie jakieś smutne obserwacje dobre dla jakiegoś obleśnego, grubego sponsora.
Przecież są
@Plecionkarz
Wybiera? A Ty co? Wchodzisz do klubu, stajesz z piwem i kolejka kobiet się ustawia by mogłby zostać przez Ciebie wybrane? Czy po prostu wybierasz najbardziej pijaną? Jeśli faktycznie tak robisz to naprawdę słabo się musisz na takich imprezach bawić ;- ) Wygląda na to, że polega to tylko na piciu piwa i gapieniu się (bo przecież nawet z kumplem nie pogadasz, bo muza napierdala niemiłosiernie).
Mam kolegów, którzy tańczą (nie wszyscy oczywiście są M. Jacksonem parkietu), ale tutaj się poprzytulają do jakieś dupeczki, tam się popocierają, tutaj się uśmiechną i zakręcą laseczką parę razy, podśpiewują do znanych hitów i to jest zabawa! ;- ) A nie jakieś smutne obserwacje dobre dla jakiegoś obleśnego, grubego sponsora.
" Aasiia
@up up
Jak panienka? Jestem dziewczyną i mam trochę koleżanek, żadna z nas nie napina bicka podczas tańca... Ach, zapomniałam że taniec prawdziwego faceta polega na piciu piwa pod ścianą. "
Do garów kurw*! xD
@up up
Jak panienka? Jestem dziewczyną i mam trochę koleżanek, żadna z nas nie napina bicka podczas tańca... Ach, zapomniałam że taniec prawdziwego faceta polega na piciu piwa pod ścianą. "
Do garów kurw*! xD
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów