18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 15 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Szywski_Snb 2014-10-06, 23:13 6
I tak jak odbiera telefon prawą ręką to musi przyłożyć do lewego ucha bo bicek za duży
Zgłoś
0statniSprawiedliwy 2014-10-06, 23:24 4
Czego Ty szukałeś na tym youtubie? Fapnąć sobie chciałeś przed snem?

Człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi
Zgłoś
k................1 2014-10-06, 23:25 3
tańczy jak panienka
Zgłoś
xbandzior 2014-10-06, 23:43 25
0statniSprawiedliwy napisał/a:

Czego Ty szukałeś na tym youtubie? Fapnąć sobie chciałeś przed snem?

wole oglądać kulturystów na scenie niż nażelowanych pedałów biegających za piłką
Zgłoś
Aasiia 2014-10-06, 23:45 52
@up up

Jak panienka? Jestem dziewczyną i mam trochę koleżanek, żadna z nas nie napina bicka podczas tańca... Ach, zapomniałam że taniec prawdziwego faceta polega na piciu piwa pod ścianą.
Zgłoś
ulifont 2014-10-07, 0:02 3
Stara dobra moda na jaranie się "lepszymi" kulturystami. Przynajmniej chellengów czy innych chujostw ostatnio modnych nie wrzucił. Strzeliński, Słodkiewicz, Colleman, Ruhl, Głuchowski, Filleborn, Ferrigno, Schwarzenegger, Moeller, Priest itp. to były czasy w gazetkach archiwalnie i aktualnie .

Rzeczpospolito Ślónsko
Zgłoś
maciukrk 2014-10-07, 0:41 10
Jakos przypomnialo mi sie to
Zgłoś
Chosen0ne 2014-10-07, 10:35
Wielka masa ogranicza? U niego w ogóle tego nie widać. 1:34

Wnosisz to po tym że potrafi sięgnąć ręką głowy ??
Zgłoś
Radysh 2014-10-07, 14:32 2
No, hetero to on raczej nie jest.

Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
Zgłoś
rust 2014-10-07, 15:28 9
@up masz tez foty z ukamienowania ?

blablabla tekst podpisu
Zgłoś
uthero 2014-10-07, 15:37
2x up bleh...
Zgłoś
Sonal 2014-10-07, 16:05 1
xbandzior napisał/a:

wole oglądać kulturystów na scenie niż nażelowanych pedałów biegających za piłką

A co to za podział na rodzaj pedalstwa? I to i to - jest pedalskie. Uważasz, że Twoje pedalskie pokazy gołych chłopaczków są dobrym pedalstwem, a piłkarze mniejszym? Hahahaha... Pedlastwo jest pedlastwem.. i tyle.
Zgłoś
orwell14 2014-10-07, 16:10 14
Oho, szczypiory i spasione cioty z przed komputera wyzywają kulturystów od pedałów. Brawo gnoje.
Zgłoś
e................y 2014-10-07, 16:20 1
W razie wojny z obcymi, ci wszyscy strongmani i kulturyści dostaną kostiumy Space Marines z DoW
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów