📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@ Nattttsjel Po co? Nie mam pojęcia. Może dlatego, że ich jest 2 razy tyle co ludzi w Europie a może jeszcze więcej i mają mało żarcia? Zobacz jak wyglądają ich miasta, o których istnieniu nie mamy pojęcia. Miasta mające po kilka milionów mieszkańców. To mrowiska, a każda mróweczka potrzebuje codziennie coś zjeść, wypić i się wysrać. No to żreją co popadnie. A ktoś im jeszcze wmawia, że takie gówno jak na tym filmiku zjadające patyk to przysmak jak skurwysyn.
Najpierw naucz sie pisac, pozniej do ludzi bo nie da sie ciebie zrozumiec
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów