📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Dajta spokój z tymi małżami żygałem po tym jak pies
flaczki bigos gołąbki itp to jest jedzenie
Przynajmniej wie że świeże.
ja pierdole ktos wyjasni o chuj chodzi bo chyba nie wpierdalaja zywych stworzen?
Zbysław napisał/a:
Dajta spokój z tymi małżami żygałem po tym jak pies
Rzygaj przez RZ błaźnie.
chujex napisał/a:
ja pie**ole ktos wyjasni o ch*j chodzi bo chyba nie wpie**alaja zywych stworzen?
Wpierdalają na granicy życia i śmierci jak również surowe żywe... To tam jest zależy od sposobu przygotowania
chujex napisał/a:
ja pierdole ktos wyjasni o chuj chodzi bo chyba nie wpierdalaja zywych stworzen?
sadistic.pl/jak-chinski-kapitan-hak-radzi-sobie-z-zaba-vt415946.htm
chyba wie lepiej co robił ..
Ja się pytam po co... te debile chyba lubią jak się w nich coś rusza. Bez znaczenia czy w żołądku czy w dupie...
Ja się pytam po co... te debile chyba lubią jak się w nich coś rusza. Bez znaczenia czy w żołądku czy w dupie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów