zabójstwo przy dziecku siedzącym o kilkanaście cm obok, wiadomo co z takimi się robi - do piachu
Ale killer profeska 3 strzały w tym 2 celne do tego dzieciak i Kobita całe. 0 przypadku.
Ale killer profeska 3 strzały w tym 2 celne do tego dzieciak i Kobita całe. 0 przypadku.
Bo zlecenie dotyczyło tylko gościa jak by szef kazał to resztę by też załatwił ale fakt nikt postronny nie oberwał
A to że w takim miejscu to najlepiej wtedy (taka pokazówka) widać że przestępcy są bezwzględni i lepiej ich słuchać a nie iść na policje bo się źle skończy.
W sobotę lekko zawiany przycupłem na takim białym.Do teraz czuję się jak po gwałcie.Pierdolnęło pode mną jakby było z kryształu kurwa.A złamana nóżka chciała mnie kurwa przelecieć,.
Czemu tak dużo kurwa?
Bo mnie kurwa "oko"dalej napierdala.
Kule na wylot poszły w podłogę i krzesło dziurawe.
Profesja gościu.
Szacun.
Jakie kurwa mocne te krzesełka plastikowe.
W sobotę lekko zawiany przycupłem na takim białym.Do teraz czuję się jak po gwałcie.Pierdolnęło pode mną jakby było z kryształu kurwa.A złamana nóżka chciała mnie kurwa przelecieć,.
Czemu tak dużo kurwa?
schudnij ulańcu
Jakie kurwa mocne te krzesełka plastikowe.
Czemu tak dużo kurwa?
jezioro białe?
Dobrego miał gnata.
Profesja gościu.
Szacun.
pratycznie każdy kaliber poza .22LR ze spokojem przebije człowieka. Zresztą jaki zabójca wybierze zabawke na egzekucje
Dobrego miał gnata.
Profesja gościu.
Szacun.
nie od "gnata" to zalezy ale od amunicji. Jak sam elaborujesz to sam dobierasz ilosc materialu miotajacego
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów