18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Danuta Wałęsa u ginekologa
k................z • 2013-01-03, 18:25
Przychodzi Danuta Wałęsa do ginekologa i ginekolog mówi:
-Pani ciąża jest zagrożona.
Na co ta odpowiada:
-Spokojnie, mąż donosi.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
k................z 2013-01-03, 20:12 38
Panowie, dojebcie temu nade mną, bo mi ręce opadły i nie mam jak pisać...
Zgłoś
s................r 2013-01-03, 20:14 5
apropo polityki wiecie że piłsudskie jak dorwał się do władzy do podatki w polsce wzrosły dwukrotnie w ciągu roku ? To wasz polski bohater...
Zgłoś
Carmelek 2013-01-03, 20:14 1
A Panie mogą?
Zgłoś
k................z 2013-01-03, 20:16 2
@Carmelek - świadomie o paniach nie pisałem, no bo na sadolu pani to i tak z kutasem, a więc traktuję wszystkich równo.
Zgłoś
Mikstura 2013-01-03, 20:17 2
@straatveger
A tego, jesteś w stanie to udowodnić? Bo takie gdybanie to wiesz.
Zgłoś
Calios20 2013-01-03, 20:19 2
rzadko daje piwa , ale to zasługuje w 100%
Zgłoś
pwck87 2013-01-03, 20:25 3
straatveger napisał/a:

apropo polityki wiecie że piłsudskie jak dorwał się do władzy do podatki w polsce wzrosły dwukrotnie w ciągu roku ? To wasz polski bohater...

A wiesz co będzie jak Grodzkie dorwie się do władzy?
Zgłoś
B................k 2013-01-03, 20:26
@ Mikstura
A ty jesteś w stanie udowodnić, że jesteś kobietą ? No bo taka ikonka to wiesz.
Zgłoś
engelion 2013-01-03, 20:43 5
na długo przed Twoim urodzeniem kobziarz tępy drucie pojawił się w Polsce człowiek, którego powinieneś po stopach całować, że miał odwagę postawić się wyzyskiwaczom (nie mowa tu o ludziach pokroju Gierka, który był bardziej ludzki od ówczesnych politykierów zafajdanych) i stanął na czele ludzi honoru (nie mowa tu o panu prezesie K., który ma w głęboko w dupie Polskę tylko dochodzi tylko wtedy gdy jest mowa o nim w TVN) i wprowadził nasz kraj w epokę nadziei, którą reszta potrafiła wpierdolić ostatnio w wielkie łajno. Zawsze byłem centrolewicowy, ale ten pan z wąsem powinien Cię pierdolony debilu przez ten płot przerzucić wprost pod ostrzał ZOMO. A jeżeli byś żył w tamtym okresie, zapewne nie musiałby tego robić, ponieważ, gdyż, dlatego , iż byś już po tamtej stronie stał i z rozkoszą do ludzi strzelał. Nie ważne czy dostanę warna, ale takich tępaków powinni na miejscu upierdalać.
Zgłoś
petru23 2013-01-03, 20:51 8
engelion napisał/a:

na długo przed Twoim urodzeniem kobziarz tępy drucie pojawił się w Polsce człowiek, którego powinieneś po stopach całować, że miał odwagę postawić się wyzyskiwaczom (nie mowa tu o ludziach pokroju Gierka, który był bardziej ludzki od ówczesnych politykierów zafajdanych) i stanął na czele ludzi honoru (nie mowa tu o panu prezesie K., który ma w głęboko w dupie Polskę tylko dochodzi tylko wtedy gdy jest mowa o nim w TVN) i wprowadził nasz kraj w epokę nadziei, którą reszta potrafiła wpierdolić ostatnio w wielkie łajno. Zawsze byłem centrolewicowy, ale ten pan z wąsem powinien Cię pierdolony debilu przez ten płot przerzucić wprost pod ostrzał ZOMO. A jeżeli byś żył w tamtym okresie, zapewne nie musiałby tego robić, ponieważ, gdyż, dlatego , iż byś już po tamtej stronie stał i z rozkoszą do ludzi strzelał. Nie ważne czy dostanę warna, ale takich tępaków powinni na miejscu upierdalać.

Zluzuj bo się zesrasz.
Po kiego sie napinasz? Kawał zajebisty. Polityki do Sadola nie mieszaj, wystarczy już napinaczy partyjnych na forum.
Nie wiesz czego się spodziewać po Sadictic to won.
Zgłoś
k................z 2013-01-03, 20:52 5
@2xup mam nadzieję, że jednak warna dostaniesz, bo raz, że tępym drutem nie jestem, a dwa, że sadol to strona rozrywkowa i tutaj wrzucane są między innymi dowcipy. A że masz jakiś problem z poczuciem humoru, to wybacz stary, nie moja wina (wina tuska)
Zgłoś
engelion 2013-01-03, 20:58
jak to ma być dowcip to jeszcze długa droga ewolucji przed tobą
Zgłoś
Wojna:) 2013-01-03, 21:05 9
engelion, Bolek by sprzedał Ciebie i Twoją rodzinę za dwie butelki wódki którą by wypił z kolegami Kwachem i Kiszczakiem w Magdalence, ale broń go dalej. Pozdrawiam
Zgłoś
engelion 2013-01-03, 21:10 1
up@ nie wiem czego Was w szkołach uczą, ale jeszcze w moim pokoleniu znali znaczenie słowa szacunek. Czytaj uważnie to co piszę to się może czegoś nauczysz. Nigdy nie powiedziałem, ze go bronię, ale atakuję debilizm myślenia tego typu, że do suchara wstawię jakieś znane nazwisko to mnie ktoś zauważy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów