📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W tej jej niezgrabnośći jest coś uroczego
Takie brzydkie i grube kurwa lochy otoczaja sie pieknymi gadzetami i przedmiotami - strasznie mnie kłuje w oczy ten kontrast pomijajac spustoszenie umyslowe tych ścier...
@up
Jakimi pięknymi gadżetami i przedmiotami? Mówisz o laptopie, masz 30 lat i cię na niego nie stać czy co?
Jakimi pięknymi gadżetami i przedmiotami? Mówisz o laptopie, masz 30 lat i cię na niego nie stać czy co?
Smartghetto napisał/a:
Takie brzydkie i grube kurwa lochy otoczaja sie pieknymi gadzetami i przedmiotami - strasznie mnie kłuje w oczy ten kontrast pomijajac spustoszenie umyslowe tych ścier...
Ostatnie co mi się rzuciło w oczy na tym filmie to "jakieś" gadżety...
Może masz jakiś kompleks niższości, czy coś.
Troszkę mylący tytuł. Przecież nie udało jej się przeniknąć. Liczyłem na to, że szyba pęknie .. to bym nazwał przeniknięciem
Chociaż potrafią wyjść z pokoju a jak przypierdolą twarzą w szybę to się z tego śmieją. Jak na podstawie 17 sekundowego filmiku jesteś w stanie tak ocenić czyjeś zdolności umysłowe, i to więcej niż jednej osoby, to gratuluję. Poszukaj pracy w TVNie, będziesz mógł im szybko wyszukiwać gwiazdy do ich programów.
Smartghetto napisał/a:
Chociaż potrafią wyjść z pokoju a jak przypierdolą twarzą w szybę to się z tego śmieją. Jak na podstawie 17 sekundowego filmiku jesteś w stanie tak ocenić czyjeś zdolności umysłowe, i to więcej niż jednej osoby, to gratuluję. Poszukaj pracy w TVNie, będziesz mógł im szybko wyszukiwać gwiazdy do ich programów.
No konkretnte tępaczki ... rycerzyki retoryki
Czy one wszystkie są na granicy otyłości ?
Iloraz inteligencji porównywalny do herbatnika... Won do kuchni
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów