Monolog Darka na temat Tedego. Wg mnie przemowa jest zajebista, sam popłakałem się ze śmiechu. Kanał youtube Darka (dzisiaj usunął filmik)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A ja mam ciągle wrażenie, że koleś czyta ten tekst z kartki
tylko kurwa i kurwa co za ograniczony koleś
Koleś jest debilem ale nawet śmieszne mu się to udało smieszne. Gdybyb tak nie przeklinał jak ostatni wiesniak to zrobiło by to na mnie lepsze wrazenie
"TEDE kup se kredę wsadź se ją w dupę. I odwiedź logopedę" joł.
a Darek jest przechuj, kurwa, no.!
a Darek jest przechuj, kurwa, no.!
Koleś prze prze prze kozak ;D
norma wiadereczko tablet i nawijka :O
___ogólnie_rzecz_biorąc_zajmuję_się_pierdoleniem_o_dupie_marynie___:O
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów