📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No to teraz wyobraźcie sobie w jakim szkodliwym promieniowaniu żyjemy. A do tego wszechobecny zasięg telefonów komórkowych, internetu, kable w ścianach, telewizory u wszystkich sąsiadów w bloku, komórki również u każdego... Żyjemy w takiej małej mikrofali. Na zdrowie!
Głupiec twierdzi, że wie już wszystko. Mądry uważa, że zawsze jest coś jeszcze do nauczenia się.
@Ant1984: Wyobraź sobie, że o szkodliwości promieniowania decyduje dawka i czas pochłaniania jej, a nie samo zjawisko promieniowania. Także zdejmij tę aluminiową folię z głowy, bo wyglądasz jak kretyn.
Jaka darmowa? Zapłaciłeś za to w opłacie przesyłowej.
Fajny bajer.Niestety dla nas,zbyt długie przebywanie w takim polu szkodzi organizmowi.
A i tam jest linia 110kV. Pod 400kV. Ma ona na celu kompensację pola elektromagnetycznego generowanego przez 400kV.
Sledzikmaster napisał/a:
A i tam jest linia 110kV. Pod 400kV. Ma ona na celu kompensację pola elektromagnetycznego generowanego przez 400kV.
A ja byłem przekonany że linie energetyczne są żeby dostarczać energii a nie żeby kompensować pole elektromagnetyczne.
Gdyby tak było to wszystko pod liniami byłoby martwe człowieczku.
A świetlówka świeci dzięki temu, że to fale elektromagnetyczne przesyłają energię, nie elektrony. Czyli mogą gościa spokojnie opodatkować i osądzić za kradzież energii
A świetlówka świeci dzięki temu, że to fale elektromagnetyczne przesyłają energię, nie elektrony. Czyli mogą gościa spokojnie opodatkować i osądzić za kradzież energii
dhr88 napisał/a:
tylko czekać, aż wymyślą bezprzewodowy prąd (coś jak wifi)
Nie trzeba myśleć, jak będzie ulewa z piorunami to wyjdź na plac z wyciągniętym w górę parasolem (z metalowym szpicem), lub z innym metalowym prętem (ew. Wbij go w ziemię i spierdalaj) Będziesz miał prąd za darmo, potem zrób to tak żeby ten prąd wdupić na jakiś zajebisty transformator zbudowany w piwnicy.. z niego jakiś prostownik i kurwa masz prąd za free...
bym zapomniał prąd mamy przesyłany bezprzewodowo już od dawna to tak łopatologicznie tylko napisałem, tylko gdyby był przesyłany bezprzewodowo to nie miałby kto kasować za przesyłowe hio hio
Fajny material, ale czemu ci wszyscy jutiuberzy pierdola z taka pedalska maniera, jakby sprzedawali paste do zebow albo diamenty amwaya. Zgroza, kurwa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów