Wałek jakiś, to z technicznego punktu widzenia nie jest możliwe, część listwy nie widać albo z jednej strony,albo z drugiej podczas kręcenia materiału ,więc pewnie podpieli jakieś zasilanie i walą w chuja:homer:
Piwa nie ma i nie będzie
No co ty nie powiesz
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny."legendarnyziom" jesteś potwierdzeniem, że dalej żyją ludzie, którzy twierdzą, że jest prąd bez napięcia Dzięki przypomniałeś mi o koledze, który kiedyś twierdził, że odpalił samochód bez akumulatora, bo miał "prąd w kablach pozostały przed odłączeniem akumulatora" Dodam jeszcze, że uczęszczaliśmy do technikum elektronicznego.
Zobaczcie sobie, że zwinięty przewód we wtyczce podczas "stabilizowania cyrkulacji energii" rotfl jest ucięty na końcu ekranu i zapewne zwój skierowany w drugą stronę podpięty jest pod 230V. Później pokazany bez jednego gniazda, które też podpiął pod zasilanie. I kogo taki koleś chce zrobić w bambus.. :/
To ironia była. Nie sądziłem, że ktokolwiek uwierzy w coś tak absurdalnego .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów