📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
każdy pierdoli że ściema lub prawda
a nikt tego nie poszedł sprawdzić
a nikt tego nie poszedł sprawdzić
osobiście testowałem kupiłem na allegro od ehho. wystarczy wpisac w wyszukiwarkę allegro "ehho"
i naprawdę działa, - jakas alternatywa na dzisiejsze ceny Paliwa...
Ale zato polecam urządzenie które mniejsza zużycie paliwa nawet o 40% (bardzo Ciekawe i można tanio kupić od ehho
osobiście testowałem kupiłem na allegro od ehho. wystarczy wpisac w wyszukiwarkę allegro "ehho"
i naprawdę działa, - jakas alternatywa na dzisiejsze ceny Paliwa...
Boże zlituj się...to jest przecież realne tak jak perpetuum mobile...;]
Kurwa... Spróbowałem i działało,ale mi prąd od domu odjebali, potem przyszedł mi mail od taurona:
"Ty Chuju!
Myślałeś kurwo,że bez endu będziesz miał darmowy prąd. Grubo się mylisz.
Z poważaniem,
Grupa Tauron"
Najlepsze jest to,że odjebali mi prąd, a ja sobie maila przez kompa sprawdziłem.
But I'm still oldschool, like Atari, yo!
"Ty Chuju!
Myślałeś kurwo,że bez endu będziesz miał darmowy prąd. Grubo się mylisz.
Z poważaniem,
Grupa Tauron"
Najlepsze jest to,że odjebali mi prąd, a ja sobie maila przez kompa sprawdziłem.
Wstyd mi za was...
Trolling pierwsza klasa
To że pod tym filmikiem jest kilkadziesiąt komentarzy świadczy o głupocie, a tego typu filmiki są zrobione tylko po to aby zarobić jak najwięcej komentów i sprowokować trolli do kłutni, w które zostają wciągnięci zwykli userzy (user po kilkunastu takich kłutniach staje się "hejterem" a polski internet kipi nienawiścią).
*dla nie kumatych: spójrzcie, że na filmiku od mometu "naładowania" przedłużacza, nie jest on pokazany w całości.
serdecznie pozdrawiam Captan Obvious
To że pod tym filmikiem jest kilkadziesiąt komentarzy świadczy o głupocie, a tego typu filmiki są zrobione tylko po to aby zarobić jak najwięcej komentów i sprowokować trolli do kłutni, w które zostają wciągnięci zwykli userzy (user po kilkunastu takich kłutniach staje się "hejterem" a polski internet kipi nienawiścią).
*dla nie kumatych: spójrzcie, że na filmiku od mometu "naładowania" przedłużacza, nie jest on pokazany w całości.
serdecznie pozdrawiam Captan Obvious
Boże zlituj się...to jest przecież realne tak jak perpetuum mobile...;]
Poczytaj o silniku Howarda Johnsona.
Elektrony poruszające sie do okola jadra atomu:>
Wiec uważaj sobie z takimi stwierdzeniami...
bobek ty jestes dowodem na to, ze inteligencja nie idize w parze z wiekiem...
Chciales pocisnac komus a sam na idiot wyszedles
Chciales pocisnac komus a sam na idiot wyszedles
Moim zdaniem tam w środku jest mały murzynek, który napierdala na małym rowerku i napędza małe dynamo.
Kicha. Normalnie pętla w sieci. Pierwsza ramka się zapętli i TTL będzie rosło do nieskończoności.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów