18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 18 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
adekk 2012-03-19, 20:24 2
każdy pierdoli że ściema lub prawda
a nikt tego nie poszedł sprawdzić

legalize it
Zgłoś
SUBARUsportTEAM 2012-03-19, 20:41
To ściema,
Ale zato polecam urządzenie które mniejsza zużycie paliwa nawet o 40% (bardzo Ciekawe i można tanio kupić od ehho
osobiście testowałem kupiłem na allegro od ehho. wystarczy wpisac w wyszukiwarkę allegro "ehho"
i naprawdę działa, - jakas alternatywa na dzisiejsze ceny Paliwa...
Zgłoś
skival 2012-03-19, 20:41
Boże zlituj się...to jest przecież realne tak jak perpetuum mobile...;]
Zgłoś
Nerd 2012-03-19, 21:00 1
Kurwa... Spróbowałem i działało,ale mi prąd od domu odjebali, potem przyszedł mi mail od taurona:
"Ty Chuju!
Myślałeś kurwo,że bez endu będziesz miał darmowy prąd. Grubo się mylisz.
Z poważaniem,
Grupa Tauron"
Najlepsze jest to,że odjebali mi prąd, a ja sobie maila przez kompa sprawdziłem.

I don't break bricks, I'm not Mario
But I'm still oldschool, like Atari, yo!
Zgłoś
Kondra 2012-03-19, 21:09
Z całego filmiku najlepszy jest jego angielski
Zgłoś
NeCcro 2012-03-19, 21:10 1
Przecież to działa,komentujecie a nawet nie sprawdzacie,bo łatwiej jest być przez elektrownie robionym w chuja.
Wstyd mi za was...
Zgłoś
milkanonim 2012-03-19, 21:44
Trolling pierwsza klasa
To że pod tym filmikiem jest kilkadziesiąt komentarzy świadczy o głupocie, a tego typu filmiki są zrobione tylko po to aby zarobić jak najwięcej komentów i sprowokować trolli do kłutni, w które zostają wciągnięci zwykli userzy (user po kilkunastu takich kłutniach staje się "hejterem" a polski internet kipi nienawiścią).

*dla nie kumatych: spójrzcie, że na filmiku od mometu "naładowania" przedłużacza, nie jest on pokazany w całości.

serdecznie pozdrawiam Captan Obvious

Kurwa lol
Zgłoś
Anonymouz 2012-03-19, 21:59
Działa! Wywaliło mi korki i dzięki temu sposobowi co jest na filmiku piszę na sadisticu. Zaraz ładowarkę do telefonu i telewizor sobie podłączę. Polecam!
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2012-03-19, 22:03
skival napisał/a:

Boże zlituj się...to jest przecież realne tak jak perpetuum mobile...;]

Poczytaj o silniku Howarda Johnsona.

Elektrony poruszające sie do okola jadra atomu:>

Wiec uważaj sobie z takimi stwierdzeniami...
Zgłoś
vestar 2012-03-19, 22:16 2
bobek ty jestes dowodem na to, ze inteligencja nie idize w parze z wiekiem...
Chciales pocisnac komus a sam na idiot wyszedles
Zgłoś
soadfan 2012-03-19, 22:26 1
Ciekawe kto już zapalniczkę zaczął rozbierać.
Zgłoś
Hippo 2012-03-19, 22:45
Najpierw Nicola Tesla, a teraz ten geniusz
Zgłoś
firer 2012-03-19, 22:48
Moim zdaniem tam w środku jest mały murzynek, który napierdala na małym rowerku i napędza małe dynamo.
Zgłoś
Radysh 2012-03-19, 23:29 1
Kicha. Normalnie pętla w sieci. Pierwsza ramka się zapętli i TTL będzie rosło do nieskończoności.

Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
Zgłoś
MadDave 2012-03-19, 23:36
Nie takie darmowe w końcu ktoś za zapalniczkę zapłacił .... chyba że komuś podpierdolił no to co innego

może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów