📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Niekonczaca sie energia! Geniusz!
napewno znajdzie się jakis matoł co zrobi to w domu:D
Ten cały pstryczek od zapalniczki nazywa sie inaczej "Iskrownik". Obejmuje on zakres w których wytwarza się napięcia rzędu setek kV i natężenia prądu rzędu wielu setek kA, więc może tym gównem naładował to jakoś
@LegendarnyZiom:
Dlaczego kurwa dostałeś 65 piw za pierdolenie głupot? Oo.
Co do filmiku - nie realne. Jedynie co mogli zrobić to podpiąć kabel(którego nie widać), albo przerobić przedłużacz i zamontować akumulator. Innych opcji nie ma.
Dlaczego kurwa dostałeś 65 piw za pierdolenie głupot? Oo.
Co do filmiku - nie realne. Jedynie co mogli zrobić to podpiąć kabel(którego nie widać), albo przerobić przedłużacz i zamontować akumulator. Innych opcji nie ma.
Autystyczny napisał/a:
Wałek jakiś, to z technicznego punktu widzenia nie jest możliwe, część listwy nie widać albo z jednej strony,albo z drugiej podczas kręcenia materiału ,więc pewnie podpieli jakieś zasilanie i walą w chuja:homer:
Piwa nie ma i nie będzie
Nie no a ja już zapalniczkę kupiłem
archon44 napisał/a:
Indukcyjność też może gromadzić energie@Autystyczny
Każdy przewód ma jakąś pojemność elektryczną
ja używam w ten sposób komputera, jak ekran czarnieje raże listwe paralizatorem i na dwie doby ok
Cytat:
Ten cały pstryczek od zapalniczki nazywa sie inaczej "Iskrownik". Obejmuje on zakres w których wytwarza się napięcia rzędu setek kV i natężenia prądu rzędu wielu setek kA, więc może tym gównem naładował to jakoś
Co Ty człowieku gadasz?Jakie setki kilovoltów? Takie napięcie zabiło by człowie. kiloampery? W chwilę człowiek spali cały. Co Ty za pierdoły gadasz
Koleś pokazuje, jak wygenerować darmową energię za pomocą iskrownika z zapalniczki i listwy
Sądząc po jego angielszczyźnie to chyba Polak
Już widzę rzeszę obozowiczów którzy zabierają ze sobą zapalniczkę oraz przedłużacz
end ol tugeder - no bez jaj z takim angielskim, rozumiem, że drugi język, ale żeby aż tak zjebany akcent mieć to trzeba się postarać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów