Wygląda na to, że to żarcie jest jadalne
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
no wiadomo, że w metrze są szczury
ok.. pracowalem w subwayu i takie akcje sa nie do pomyslenia, chyba ze to zagramaniczny subway gdzie pracują muslimy
Żeście się go przyczepili jak rzep szczurzego ogona...
Cytat:
Sabłej kanapka za 20 zł tylko dla hipsterskich studentów zarządzania którym starzy dajo pieniążki na hajlajf
Ja tam jestem gimbem (mentalnie) na garnuszku rodzicieli, ale jak już muszę zjeść na mieście to wolę sobie opierdolić tego subwaya, bo jakby się nie uprzeć to musi on być zdrowszy od takiego McDonalda, nie wspominając o jebanych spierdolinach tj. kebab.
A przecież nie będę jakichś pedalskich sałateczek bez mięsa w GreenWayu wpierdalał.
W subwayu kurwa... zresztą whateva, hejtujcie mnie i moj post, bo nie jestem trendy i nie daję kurwy za takie fejkowe deskrypszyns. OMG, nie ma to jak użyć randomowych słówek i wygrać internet, nie zaliczając faila...
Kurwa! Czy ludzie już zapomnieli polskie słownictwo?
Kurwa! Czy ludzie już zapomnieli polskie słownictwo?
szer.Lucjan napisał/a:
Sabłej kanapka za 20 zł tylko dla hipsterskich studentów zarządzania którym starzy dajo pieniążki na hajlajf
Pracuję w zawodzie od drugiego roku studiów na polibudzie, rodzice przestali mnie utrzymywać po licbazie, jadam w subway'u i chuj Ci w dupę.
A co do tematu - żal mi zawsze takich życiowe pizdy, które po nagraniu jakiegoś syfu w znanej sieciówce, zamiast uderzyć do kierownictwa i zapytać na ile wyceniają niepublikowanie takiego filmu w sieci, to wrzucają to na pałę bo będzie śmiesznie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów