📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chuja się znają, widziałem w czterech pancernych ,że trzeba było jakimś smarem towotopodobnym wszystkie otwory zatkać
Za jakiś czas autko trafi do polszy , tylko 40000 km przebiegu OKAZJA
Baba na pokładzie okrętu zawsze przynosi pecha...
A tak serio. Kiedyś wylała rzeka, lokalna droga na odcinku 10 metrów została zalana na 10 może 20 cm. Na 99 % bym przejechał. Ale wolałem odpuścić, nie wiadomo, czy nie podmyło, czy nie ma jakiegoś osłabionego miejsca. Pojechałem inną trasą...
A tutaj.... no kurwa nieźle nasrane we łbie.
A tak serio. Kiedyś wylała rzeka, lokalna droga na odcinku 10 metrów została zalana na 10 może 20 cm. Na 99 % bym przejechał. Ale wolałem odpuścić, nie wiadomo, czy nie podmyło, czy nie ma jakiegoś osłabionego miejsca. Pojechałem inną trasą...
A tutaj.... no kurwa nieźle nasrane we łbie.
Jesteś głupią Niemrą. Widzisz, że Twoja codzienna droga do pracy wiodąca przez tunel obniżajacy się o metr co każde 10 metrów została zalana przez burzę, wody jest ponad metr na pierwszych 10 metrach długości więc można domyślić się głębokości na środku tunelu, co robisz?
a) vorwärts und Periskop hoch!
b) vorwärts und Periskop hoch!
c) vorwärts und Periskop hoch!
d) vorwärts und Periskop hoch!
a) vorwärts und Periskop hoch!
b) vorwärts und Periskop hoch!
c) vorwärts und Periskop hoch!
d) vorwärts und Periskop hoch!
Znawca_Cipek napisał/a:
Piwo za podklad muzyczny. Jakby kto nie wiedzial-najlepszy film wojenny wszech czasow.
Książkę sobie przeczytaj, na podstawie której nakręcono film, he he.
joeblacktwo napisał/a:
Chuja się znają, widziałem w czterech pancernych ,że trzeba było jakimś smarem towotopodobnym wszystkie otwory zatkać
Oni sobie te otwory tylko smarowali, a zatykali czymś innym. Marusia to była tylko przykrywka.
notak napisał/a:
współczesna myśl technologiczna niemców,
poziom trabant
Nie narzekaj - podwodne światła drogowe cały czas się paliły
Wsteczny i na rozruszniku próbować o ile rozrusznik zadziała
Znawca_Cipek napisał/a:
Piwo za podklad muzyczny. Jakby kto nie wiedzial-najlepszy film wojenny wszech czasow.
Jedyny niemiecki dobry.
Juz na allegro nowe auto z Niemiec. Niemiec płakał jak sprzedawał XDXD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów