Jak zachowuje się człowiek po wypiciu 4 dzbanków kawy czyli Dave Grohl uzależniony od kawy. Angielski na poziomie gimbazy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za grohla zawsze browar.
A bo bym zapomniał. Wy kurwy z dołu, idźcie niuchać sobie te książki gdzie indziej.
A bo bym zapomniał. Wy kurwy z dołu, idźcie niuchać sobie te książki gdzie indziej.
Przytył Dave...
ciekawe kiedy wątroba zastrajkuje? A może pierwsze będzie serce ? Jeżeli człowiek codziennie pije alkohol to bardzo prawdopodobne, że umrze na marskość wątroby. ciekawe czy w przypadku kawosza jest tak samo?
kom5 napisał/a:
ciekawe kiedy wątroba zastrajkuje? A może pierwsze będzie serce ? Jeżeli człowiek codziennie pije alkohol to bardzo prawdopodobne, że umrze na marskość wątroby. ciekawe czy w przypadku kawosza jest tak samo?
Kawosze umierają na marskość serca.
QTSA!!!
Edit: A nie, to jeszcze Them Croocked Vultures. Ale na najnowszym QTSA też ma grać David.
Edit: A nie, to jeszcze Them Croocked Vultures. Ale na najnowszym QTSA też ma grać David.
Grohl chyba na wszystkim umie grać, gość ma taki talent ze czego by się nie dotknął wszystko zrobi profesjonalnie
feranos napisał/a:
nie łapię, nie wiem kto to jest :/
google nie gryzą. zawsze tam możesz wpisać to imię i nazwisko, a tam już ciocia wiki Ci wszystko wyjaśni
Pewien pisarz pijał kilkadziesiąt kaw dziennie. Dożył sędziwego wieku. Ale to było w czasach kiedy żywność nie była zatruta. Dziś nasze organizmy są przeciążone na codzień i lepiej nie przesadzać. A sam kiedyś pijałem 3-5 mocnych kaw. Teraz muszę się ograniczać bo skacze mi powieka.
Jeśli on musi pić kawę by mieć takie jazdy to ja dziękuję...
"normalny" homo sapiens bez wspomagaczy tak się zachowuje
"normalny" homo sapiens bez wspomagaczy tak się zachowuje
anonymousm napisał/a:
QTSA!!!
Ani qtsa, ani nawet qtasa. W nazwie drugiego zespołu też zrobiłeś błąd. Queens of the Stone Age to w skrócie QotSA jak już.
Zresztą widać John Paul Jonesa, więc od razu wiadomo o co chodzi.
OndylionPeg napisał/a:
Pewien pisarz pijał kilkadziesiąt kaw dziennie. Dożył sędziwego wieku. Ale to było w czasach kiedy żywność nie była zatruta. Dziś nasze organizmy są przeciążone na codzień i lepiej nie przesadzać. A sam kiedyś pijałem 3-5 mocnych kaw. Teraz muszę się ograniczać bo skacze mi powieka.
Boś ciemniak, kawa wypłukuje magnez, którego niedobór objawia się właśnie takimi miniskurczami mięśni. Bierz tabletki z magnezem i kawę możesz walić non stop, jak konia.
Tylko najpierw kawa a potem magnez.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów