David Beckham leczy piłką koniec z aktorstwem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
a Kto to ten David Beckham?
piłkarze to najwieksze cioty
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Powinien robić jako pomocnik arbitra i napierdalać piłkami symulantów z Barcelony;)
Takim aktorom to powinno się raz a dobrze siekierą po nogach przejechać. Całe piękno sportu jak krew w piach.
Piłka nożna - banda jebanych symulantów. Za takie teatrzyki powinni od razu dostawać czerwone kartki. Rozpieszczone chłoptasie...
Tępić takich frajerów.
Piwo dla Becksa
Piwo dla Becksa
Eee tam. Lepsza akcja była jak podczas meczu Chelsea - Barcelona J.Terry przyjebał piłką w konającego w męczarniach Deco. Cud, zmartwychwstał
Dlatego od zawsze i zawsze będę powtarzał , że Barcwelona to zgraja aktorów i nic więcej . Dodatkowo jakby nie przekupieni sędziowie to nic by nie osiągnęli w tym sporcie . Lessi - pierwszy nafaszerowany sterydami grający zawodnik .
sveq napisał/a:
Eee tam. Lepsza akcja była jak podczas meczu Chelsea - Barcelona J.Terry przyjebał piłką w konającego w męczarniach Deco. Cud, zmartwychwstał
Mógłbyś wrzucić ten film? Bo znalazłem tylko, jak kopnął od tyłu Alexis Sancheza
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów