biedne dzieci
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Rafal1757 napisał/a:
z jebaną niecierpliwością czekam na forumowego eksperta
a na co tu eksperci ? każdy głupi wie że jest to obrobione w jakimś programie ...
partybox.pl/prod_17269_kostium_jezdziec_bez_glowy.html
Na tej samej zasadzie tylko bardziej skomplikowane. On chodzi na kuckach, będąc trochę odchylony od pionu, tak żeby nogi były w spodniach. Góra spodni jest zamocowana stelażem, żeby sprawiać wrażenie sztywnych, tak samo koszula, żeby nie falowała, a on się wychyla, bo jest wygimnastykowany. Chuj ot cała mi zagadka. Oczywiście Coperfield często wykorzystywał programy do obróbki, jak na koniec programu w którym "Latał". Ehhh, pamiętam jak byłem mały i często próbowałem latać przez tego skurwysyna.
Na tej samej zasadzie tylko bardziej skomplikowane. On chodzi na kuckach, będąc trochę odchylony od pionu, tak żeby nogi były w spodniach. Góra spodni jest zamocowana stelażem, żeby sprawiać wrażenie sztywnych, tak samo koszula, żeby nie falowała, a on się wychyla, bo jest wygimnastykowany. Chuj ot cała mi zagadka. Oczywiście Coperfield często wykorzystywał programy do obróbki, jak na koniec programu w którym "Latał". Ehhh, pamiętam jak byłem mały i często próbowałem latać przez tego skurwysyna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów