Pamiętacie trailer do "Kung fury" (dla przypomnienia poniżej)? Otóż zebrano środki na zrobienie filmu a poniżej mam do niego oficjalny soundtrack z gwiazdą lat 80' Davidem Hasselhoffem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pierdole jakie to jest piękne. Ten klimat ocieka taką zajebistością, jak grałem w Blood Dragon to aż chciało się obejrzeć taki film
Jakby powstała pełnometrażówka king fury i była w kinach zesrałbym się ze szczęścia przed salą kinową na rzadko
Zaraz kurwa! Policjant z lat 80' cofa się w czasie stojąc na comodore, którym hakuje czas lądując za wcześnie w czasie i korzystając z pomocy Walkiri i Odyna jedzie na tyranozaurze dojebać hitlerowi?! Słyszałem, że internet zatoczył koło ale chyba zassał przy tym całą logikę... serio... nawet przeczytałem to co napisałem i wydaje się absurdalne... nie wiem... kurwa no nawet nie wiem... pogubiłem myśli ide spać może jutro okaże się to abstrakcyjnym snem...
Lambo Countach... ech... <3
mikeszko napisał/a:
KAVINSKY.
Pozdro dla kumatych.
Raczej Mitch Murder.
soundcloud.com/daataa
Pozdro
O kurwa, CZEKAM!
mokushiroku napisał/a:
Jakby powstała pełnometrażówka king fury i była w kinach zesrałbym się ze szczęścia przed salą kinową na rzadko
(protokół)(dwukropek)//vvv(kropka)vhx(kropka)tv/kungfury/updates/good-news
Mów do którego kina bedziesz szedł, nagram i wrzucę relację na sadistica.
sry za chujowego linka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów