Można było się spodziewać, że najwięcej wirtualnych browarów dostanie debil, który nawet nie obejrzy wideła. Dlaczego? Bo wypowiedział się jako pierwszy? Bo to, co napisał, śmiesznie brzmi?
Jeśli chodzi o Icke'a... Facet stara się powiedzieć o ważnych rzeczach, ale nie do końca chyba wie jak. Zbyt to podniosłe, zbyt romantyczne. A jednak chciałby przekazać coś bardzo prostego - "myślcie, ludzie". Bo nikt tego za was nie zrobi.
zeta napisał/a:
@Autor.
Chyba jarają Cię takie historie/teorie spiskowe bo z tego co pamiętam to ostatnio wrzuciłeś jakiś tekst, który miał wszystkim otworzyć oczy itp itd sra la la.
Tak od siebie dodam, że te wszystkie teorie spiskowe (wrzucam do jednego worka te o tajnych rządach, końcu świata i smoleńsku) są wymyślane przez ludzi, którzy NIE MAJĄ KURWA NIC DO ROBOTY. Bo normalny człowiek, który ma pracę/szkołę czy inne pożyteczne zajęcie nie ma po prostu czasu na takie pierdolenie.
Zauważyłem. Normalny człowiek, który ma pracę/szkołę, i wkłada w nie całe swoje zaangażowanie, istotnie nie ma czasu na myślenie. Wystarczy, że kupi colgate, cole, szampon garniera, wróci sobie wieczorem do domu, zerżnie żonę/dziewczynę, wypije piwko, obejrzy wiadomości, przestraszy się choroby szalonych krów, świńskiej grypy, ptasiej grypy, wirusa ehec, terrorystów, rosnących podatków, hiszpańskiej inkwizycji, i pójdzie spać. A dnia następnego pojedzie do media markt, żeby kupić nowy telewizor, żeby z kolei w następnych wyborach móc zagłosować na tego, który najczęściej pokazywał się w jego ulubionej stacji (do wyboru, trwam, sram czy tefałen). Kurwa. Stary, ja wiem, że praca to nie lekka sprawa, i zapierdalać trzeba, ale pomyśleć też warto.