świetny bokser i jeden nielicznych bokserów który może na dzień dzisiejszy zagrozić braciom Klitschko
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
up
na boksie trochę się znam na chwile obecną Haye jest lepszym bokserem od Adamka i Powietkina. Haye jest szybki i ma uderzenie w przeciwieństwie do Tomka. Owszem pozerem również jest. Nie przeczę. A Powietkin to kolejny z tchórzy. Który to już rok unika walki z którymś z braci? Gdyby nie akcja z superchampionem WBA, to poważnego pasa by nawet nie powąchał. Obecnie w HW namieszać mogę jesztcze Tyson Fury za kilka lat i może Helenius ale w niego akurat wątpie.
A tak będzie wyglądać waga ciężka w ciągu najbliższych lat:
1. Dominacja braci
2. Witalij odchodzi na emeryturę
3. Władimir unifikuje wszystkie pasy
4. Hegemonia Władka przez kilka lat
5. Odejście Kliczko na emeryture
6. Być może HW się odrodzi
na boksie trochę się znam na chwile obecną Haye jest lepszym bokserem od Adamka i Powietkina. Haye jest szybki i ma uderzenie w przeciwieństwie do Tomka. Owszem pozerem również jest. Nie przeczę. A Powietkin to kolejny z tchórzy. Który to już rok unika walki z którymś z braci? Gdyby nie akcja z superchampionem WBA, to poważnego pasa by nawet nie powąchał. Obecnie w HW namieszać mogę jesztcze Tyson Fury za kilka lat i może Helenius ale w niego akurat wątpie.
A tak będzie wyglądać waga ciężka w ciągu najbliższych lat:
1. Dominacja braci
2. Witalij odchodzi na emeryturę
3. Władimir unifikuje wszystkie pasy
4. Hegemonia Władka przez kilka lat
5. Odejście Kliczko na emeryture
6. Być może HW się odrodzi
\przepraszam najmocnien natiomiast jestm bardzo pijany, lae za co te piwa dajecie ???
@ziuny , karp by już dłużej wytrzymał ;p
Nie ma co, ten Wałujew to ma jednak łeb. Taka lufa, a on tylko się zachwiał. Ale techniki to on za grosz nie ma.
Co do Haye'a- nie lubię pozerów. Z tego typu zachowań, to tolerowałem jedynie Hameda. Ale on umiał porwać publikę swoją butnością.
Ogólnie to wolę niższe kategorie wagowe- tam tłuką się cały czas, a nie bawią się w szachy, jak w ciężkiej, licząc na jeden czysty cios kończący walkę.
Co do Haye'a- nie lubię pozerów. Z tego typu zachowań, to tolerowałem jedynie Hameda. Ale on umiał porwać publikę swoją butnością.
Ogólnie to wolę niższe kategorie wagowe- tam tłuką się cały czas, a nie bawią się w szachy, jak w ciężkiej, licząc na jeden czysty cios kończący walkę.
Ta małpa może i dobrze walczy ale za bardzo cwaniakuje w ringu i poza nim. Z resztą już raz pokazał walkę z Klitschko i nie wydaje mi się żeby mu w czymkolwiek zagrażał...
zabrakło ko na Chisorze ,
ktoś tam przyrównywał go do Adamka, a oglądałeś ostatnią walke Adamka ? Skoro oglądałeś i dalej twierdzisz że Haye jest na poziomie Adamka to jednak masz za mało lat i wiedzy by z Tobą dyskutować na ten temat.
ktoś tam przyrównywał go do Adamka, a oglądałeś ostatnią walke Adamka ? Skoro oglądałeś i dalej twierdzisz że Haye jest na poziomie Adamka to jednak masz za mało lat i wiedzy by z Tobą dyskutować na ten temat.
Nie wiem o czym gadacie. To przecież Khal Drogo.
Gdyby HW miało swojego Floyda Mayweathere, to Klitchko by raczej nie byli mistrzami
Myślę, że na dzień dzisiejszy nie ma godnego przeciwnika dla Kłyczków chyba, że pojawi się jakiś talent na miarę Tysona. Jak na razie jedynym przeciwnikiem który może ich pokonać jest czas.
za Rockiego zawsze piwo, nawet jakbys po niemiecku pisał... Genialna postać
"Gdyby HW miało swojego Floyda Mayweathere, to Klitchko by raczej nie byli mistrzami "
Ma!
własnie Kliczków
"Gdyby HW miało swojego Floyda Mayweathere, to Klitchko by raczej nie byli mistrzami "
Ma!
własnie Kliczków
"Ostry prawy sierpowy" dobrze, będzie miał czym ścinać bawełnę niewolnik
Przynajmniej nie dostawał ostrego wpier*** w kazdej rundzie jak adamek ze starszym z braci. Haye 3 miejsce adamek 154
Adamek przy Haye'u wygląda jak kupa gówna. W dodatku potwierdził to ostatnią walką. Atuty po stronie Davida:
- Jest 200 razy szybszy od Adamka
- Ma petardę w łapie (Wstrząsnął Walujewem i spokojnie znokautował Chisorę, zresztą, spójrzcie na statystyki)
- Ma refleks, świetny balans ciałem
- Adamek od Władimira by pewnie zaliczył ciężkie KO, Haye mimo że przegrał na punkty, to jakiś poziom trzymał i udało mu się kilka razy wstrząsnąć władkiem.
- Jest 200 razy szybszy od Adamka
- Ma petardę w łapie (Wstrząsnął Walujewem i spokojnie znokautował Chisorę, zresztą, spójrzcie na statystyki)
- Ma refleks, świetny balans ciałem
- Adamek od Władimira by pewnie zaliczył ciężkie KO, Haye mimo że przegrał na punkty, to jakiś poziom trzymał i udało mu się kilka razy wstrząsnąć władkiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów