świetny bokser i jeden nielicznych bokserów który może na dzień dzisiejszy zagrozić braciom Klitschko
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
na poziomie Adamka lub niższym,nic nadzwyczajnego,poza tym z Władem już przegrał
przecież walczył z kliczkiem to co chwile sie przewracał o własne nogi taki z niego świetny bokser ...
Nie przewracał się tylko obrał strategię "kulawego żurawia".
Wiesz Matsiek, bo u nas tę głoskę zapisujemy jako "cz".
Autor chyba kpi . Jedyny zawodnik jaki mógł zagrozić braciom Kliczko był Derek Chisora.
Dexter2012 napisał/a:
Autor chyba kpi . Jedyny zawodnik jaki mógł zagrozić braciom Kliczko był Derek Chisora.
tak,który dostał bęcki i zaliczył soczyste K.O od Haya...
Nie oszukujmy się obecnie wszyscy poza Kliczkami to tępe pizdy.
Dostal od jednego z braci, wg mnie nie ma obecnie zawodnika na nich i tyle !
Obecnie HW wygląda tak:
1 W. Kliczko(bez znaczenia który)
3 Haye
4 Reszta
1 W. Kliczko(bez znaczenia który)
3 Haye
4 Reszta
Dziadzio Stiopa zapewne nikogo innego nie znasz. Haye jest dobrym bokserem, ale jakby spojrzeć na historię tej wagi, to jednak bardziej pozerem i powiedziałbym, że nawet tchórzem, co dobitnie udowodnił w walce z Wałujewem, którą "wygrał" a wyprowadził ogólnie mniej ciosów [w tym mniej silnych]. Bycie mniej aktywnym bokserem w ringu od Wałujewa to jest porażka, szczególnie, że przez całą walkę uciekał. Haye to kaszana, myślę, że stoczyłby z Adamkiem równą walkę. W wadze ciężkiej jest straszny przestój, dystans jaki dzieli Powietkina, Haye'a i Adamka do braci jest nie do przeskoczenia, potem zacznie się wielka walka o ich pasy jak definitywnie odejdą z boksu.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów