18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (10) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:13
szmeger 2012-02-29, 17:56
miałem cichą nadzieje, że przejedzie któregoś z tych kotów na poczatku
Zgłoś
faptime 2012-02-29, 17:58 22
wózek widłowy marki TUSK

.yomama{
width:99999999999px;
}
Zgłoś
rockface123 2012-02-29, 18:42
początek filmu i napaliłem się bardziej jak na tą laske tematu poniżej

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
cracker10 2012-02-29, 19:25
Te filtry K&N to pic na wodę niby sportowe ale tak naprawdę chuja dają niektórzy nawet moczą je w oleju silnikowym żeby lepiej zbierał/wybierał bród/kurz z powietrza czy tam otoczenia ale tak naprawdę to one nic nie dają poza fajnym wyglądem i "fajną ceną". Gdyby były tak naprawdę zajebiste to fabrycznie każdy producent by je stosował, może nie np. do Golfa VI ale Vipera, GTR czy Porsche.
Zgłoś
Fazer6 2012-02-29, 21:05 1
oba mustangi piekne mialem nadzieje ze rozjedzie malego ale w koncówce sie wszystko wyjasnia
Zgłoś
Rumcajs_Rozpruwacz 2012-03-01, 1:08
Myślę, że to może być ustawiane
Zgłoś
WhyMe? 2012-03-01, 3:17 2
cracker10 jak widzę takie pierdolenie to mnie krew zalewa Chuja się znasz, raz na oczy widziałeś mustanga w telewizorze i hejtujesz.
Zgłoś
Pokahontaz 2012-03-01, 7:07
@up

dobrze gadasz.

@cracker10

one są głownie po to żeby samochód łapał więcej powietrza aby mieć bogatszą mieszankę w cylindrach.
Zgłoś
Skora2 2012-03-01, 8:55 1
Jak to pięknie mruczy! V8 - najlepsze co mogli stworzyć Amerykanie:D
Zgłoś
pakicito 2012-03-01, 10:55 1
Cytat:

początek filmu i napaliłem się bardziej jak na tą laske tematu poniżej

spoko laska
Zgłoś
swiniojid 2012-03-01, 10:59
To już nie można nadać tytułu "Dawid kontra Goliat", tylko po pseudoamerykańsku?
Zgłoś
xon123x 2012-03-01, 11:53
To Tusk ma swoją firmę która produkuje widlaki nie wiedziałem . . .
Zgłoś
verrnume 2012-03-01, 13:11
cracker10 napisał/a:

Te filtry K&N to pic na wodę niby sportowe ale tak naprawdę chuja dają niektórzy nawet moczą je w oleju silnikowym żeby lepiej zbierał/wybierał bród/kurz z powietrza czy tam otoczenia ale tak naprawdę to one nic nie dają poza fajnym wyglądem i "fajną ceną". Gdyby były tak naprawdę zajebiste to fabrycznie każdy producent by je stosował, może nie np. do Golfa VI ale Vipera, GTR czy Porsche.

Plusy filtrow KN sa ich wieksza przepustowosc, jak i fakt ze da sie je czyscic, niestety wieksza przepustowosc niesie za soba fakt ze zatrzymuja mniej brudu, Pozniej kazdy musi sobie odpowiedziec czego potrzebuje , optymalizaci osiagow silnika , czy tez jego dlugowiecznosci. Sam filtr nie przyniesie olbrzymiego skoku energii, ale moze byc malym plusem ktory z innymi ulepszeniami poprawi osiagi.

Wg mnie zbedny bajer dla wiekszosci ludzi, poslugujacych sie pojazdem na codzien, i w dlugotrwalej perspektywie.

A tak bardziej ogolnie do tematu to , bardziej wkurzajace jest ogladanie efektu marketingowego sponsorow, jak patrze na auta, motocykle, jak i jezdzacych nimi , oblepionych napisami od stop po glowe, w efekcie czego wielu "amatorow" tez i to juz darmowo sie okleja tak samo myslac ze wygladaja bardziej sportowo, ciekawe czy tak samo chetnie przykleili by sobie napis " wedliny krakowskie" na czole. W efekcie ludzie chetnie kupuja produkty np Alpinestars , przeplacajac niejednokrotnie rzeczywista wartosc.
Zgłoś
kaelem 2012-03-01, 18:45
skurwiel na duracell'u jedzie:]
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów