📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:13
miałem cichą nadzieje, że przejedzie któregoś z tych kotów na poczatku
wózek widłowy marki TUSK
width:99999999999px;
}
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Te filtry K&N to pic na wodę niby sportowe ale tak naprawdę chuja dają niektórzy nawet moczą je w oleju silnikowym żeby lepiej zbierał/wybierał bród/kurz z powietrza czy tam otoczenia ale tak naprawdę to one nic nie dają poza fajnym wyglądem i "fajną ceną". Gdyby były tak naprawdę zajebiste to fabrycznie każdy producent by je stosował, może nie np. do Golfa VI ale Vipera, GTR czy Porsche.
oba mustangi piekne mialem nadzieje ze rozjedzie malego ale w koncówce sie wszystko wyjasnia
Myślę, że to może być ustawiane
cracker10 jak widzę takie pierdolenie to mnie krew zalewa Chuja się znasz, raz na oczy widziałeś mustanga w telewizorze i hejtujesz.
@up
dobrze gadasz.
@cracker10
one są głownie po to żeby samochód łapał więcej powietrza aby mieć bogatszą mieszankę w cylindrach.
dobrze gadasz.
@cracker10
one są głownie po to żeby samochód łapał więcej powietrza aby mieć bogatszą mieszankę w cylindrach.
Jak to pięknie mruczy! V8 - najlepsze co mogli stworzyć Amerykanie:D
To już nie można nadać tytułu "Dawid kontra Goliat", tylko po pseudoamerykańsku?
cracker10 napisał/a:
Te filtry K&N to pic na wodę niby sportowe ale tak naprawdę chuja dają niektórzy nawet moczą je w oleju silnikowym żeby lepiej zbierał/wybierał bród/kurz z powietrza czy tam otoczenia ale tak naprawdę to one nic nie dają poza fajnym wyglądem i "fajną ceną". Gdyby były tak naprawdę zajebiste to fabrycznie każdy producent by je stosował, może nie np. do Golfa VI ale Vipera, GTR czy Porsche.
Plusy filtrow KN sa ich wieksza przepustowosc, jak i fakt ze da sie je czyscic, niestety wieksza przepustowosc niesie za soba fakt ze zatrzymuja mniej brudu, Pozniej kazdy musi sobie odpowiedziec czego potrzebuje , optymalizaci osiagow silnika , czy tez jego dlugowiecznosci. Sam filtr nie przyniesie olbrzymiego skoku energii, ale moze byc malym plusem ktory z innymi ulepszeniami poprawi osiagi.
Wg mnie zbedny bajer dla wiekszosci ludzi, poslugujacych sie pojazdem na codzien, i w dlugotrwalej perspektywie.
A tak bardziej ogolnie do tematu to , bardziej wkurzajace jest ogladanie efektu marketingowego sponsorow, jak patrze na auta, motocykle, jak i jezdzacych nimi , oblepionych napisami od stop po glowe, w efekcie czego wielu "amatorow" tez i to juz darmowo sie okleja tak samo myslac ze wygladaja bardziej sportowo, ciekawe czy tak samo chetnie przykleili by sobie napis " wedliny krakowskie" na czole. W efekcie ludzie chetnie kupuja produkty np Alpinestars , przeplacajac niejednokrotnie rzeczywista wartosc.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów