18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 54 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Dawaj diengi
~_Yarko_ • 2024-06-15, 18:58

W Petersburgu recydywista pobił emerytki i ukradł w sumie 3000 rubli.
Najpierw mężczyzna zaatakował jedną kobietę kradnąc pieniądze, a wieczorem tego samego dnia drugą.
Był już karany za rozboje i pobicia.

ukryta treść

Odwiedziny.

Zgłoś
p................n 2024-06-15, 19:01 7
na front
Zgłoś
Snajkers 2024-06-15, 19:03 46
Ale ścierwo. Miejmy nadzieję, że trafi na mocniejszego i na harda.
Zgłoś
Stolik288 2024-06-15, 19:03 2
oby ktoś mu zrobił deskoterapie solidną lub inne tortury
Zgłoś
Geraldinio 2024-06-15, 19:08 31
bolszewicki krąg życia: zajebie kogoś, idzie do gułagu, wysyłają na front (a tam rosyjska ruletka: przeżyje albo nie) jeśli tak, to wraca, zajebie kogoś, idzie do gułagu, wysyłają na front...

Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Zgłoś
darnext123 2024-06-15, 19:25 6
Obyśmy zobaczyli go w sekcji wojna na Ukrainie pod tytułem rusek i biały fosfor
Zgłoś
Janko 2024-06-15, 19:34 8
Kolejna jebana kurwa która żeruje na biednych chuj z nim wyjebać go kurwę z dziesiątego piętra niech się nauczy latać
Zgłoś
leonidkacap 2024-06-15, 19:36 2
ja bym mu tym młotek zajebał
Zgłoś
guliusz 2024-06-15, 20:01 13
mracidburn napisał/a:

Z ryja przypomina mi patusa ode mnie z miasta 😂 Też okradł emerytkę i też mu wjechali do domu. Tylko, że emerytką była babka innego pokurwia, który jak się dowiedział kto mu krewną pobił i okradł to razem z ziomeczkami wjechał typowi na chatę i zrobił totalny rozpierodl. Łomot dostali wszyscy domownicy 😂Nawet jakieś dzieci 😂Oklep był konkretny bo patus od tamtej pory ma padaczkę i jakieś tam inne uszkodzenia mózgu. A, no, jego matka wypluła onegdaj chyba 3/4 zębów 😂 Aha, to były wczesne lata 90, wojewódzkie miasto na północy kraju.
#coolstory

A potem się obudziłeś i pachniało ciepłym moczem
Zgłoś
Janek_Pradera 2024-06-15, 20:18 4
3000 rubli? Ile to? Będzie z 6.40 zł?
Zgłoś
smc 2024-06-15, 20:19
Dojechali śmiecia.

A pudle ma przejebane...
Zgłoś
onucek 2024-06-15, 20:26 3
babka dawaj rentę
Zgłoś
Sztruks 2024-06-15, 20:28 4
Zwykły śmieć! Zajebal bym kurwe
Zgłoś
1Jurko 2024-06-15, 20:37 2
Jak w rosji to dobrze. Korzyść podwójna i jakieś kurwy ruskie dojechane i jadący je patus skończy na froncie. Bo wiadomo gdzie trafi.
Zgłoś
Apple666 2024-06-15, 21:24 2
I cyk na mięsny pancerz dla BMP
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów