📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Mogła się świnia utopić.
Przecież wieloryby nie latajom
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
@up moze to byl niebieski wieloryb
1. Dziwne przeświadczenie o swojej sprawności porównywalnej z normalnymi laskami
2. Poczucie ogromnego seksapilu po wypiciu drinka, albo nawet nie. Te grube pochwy są bardziej odważne niż normalne laski
P.S. W przeciwieństwie do szczupłych ładnych kobiet, grube baby srają i pierdzą
1. Dziwne przeświadczenie o swojej sprawności porównywalnej z normalnymi laskami
2. Poczucie ogromnego seksapilu po wypiciu drinka, albo nawet nie. Te grube pochwy są bardziej odważne niż normalne laski
P.S. W przeciwieństwie do szczupłych ładnych kobiet, grube baby srają i pierdzą
@up
Jakby nie były ,,bardziej odważne", to by się nie nadziały nawet na bolca który wypił tyle ile sam waży.
Jakby nie były ,,bardziej odważne", to by się nie nadziały nawet na bolca który wypił tyle ile sam waży.
Dziewczyny z równoległej klasy(akurat one były z technikum)w tym czasie skakały w dal na zaliczenie.
Było ich około 10, w tym 9 o normalnej figurze i jedna typowy babochłop 180 cm wzrostu pewnie ze 100kg wagi.
Te skoki tych 9 o normalnym wyglądzie wyglądłay jak na parolimpiadzie dla debili.
No dosłownie, np brały rozbieg huj wie skąd przed hamowały i "skakały" na odległość maksymalnie do 2m(częściej w okolicach metra). Jedyną która oddała coś co można nazwać skokiem to właśnie ten babochłop(3-4m).
Do tego dwie dziewczyny nie ćwiczyły. Zostały wyznaczone do grabienia piasku po skokach, robiły to tak jakby grabie miały pierwszy raz w ręce i nie widziały czy trzonek trzymać w rękach czy moze wsadzić go sobię w dupe. Zresztą wyglądały jakby nie widziały która strona służy do grabienia, a która do trzymania.
Swoją drogą nawet niezłe z nich były laski, ale po ich wyczynach przy próbie grabienia to człowiekowi się odechciewało.
Wyglądało to jak jakiś festiwal dla dzieci z dałnem .
Dziewczyny z równoległej klasy(akurat one były z technikum)w tym czasie skakały w dal na zaliczenie.
Było ich około 10, w tym 9 o normalnej figurze i jedna typowy babochłop 180 cm wzrostu pewnie ze 100kg wagi.
Te skoki tych 9 o normalnym wyglądzie wyglądłay jak na parolimpiadzie dla debili.
No dosłownie, np brały rozbieg huj wie skąd przed hamowały i "skakały" na odległość maksymalnie do 2m(częściej w okolicach metra). Jedyną która oddała coś co można nazwać skokiem to właśnie ten babochłop(3-4m).
Do tego dwie dziewczyny nie ćwiczyły. Zostały wyznaczone do grabienia piasku po skokach, robiły to tak jakby grabie miały pierwszy raz w ręce i nie widziały czy trzonek trzymać w rękach czy moze wsadzić go sobię w dupe. Zresztą wyglądały jakby nie widziały która strona służy do grabienia, a która do trzymania.
Swoją drogą nawet niezłe z nich były laski, ale po ich wyczynach przy próbie grabienia to człowiekowi się odechciewało.
Wyglądało to jak jakiś festiwal dla dzieci z dałnem .
Słodki jezu, dziś to jakaś wstąpiła w was energia i moc do pisania komentarzy, po których szczam ze śmiechu. Dzięki, poprawiliście mi wieczór.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów