Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
POPIERDOLONY ŚWIAT
Tam chyba w Meksyku w rok w wojnach gangów zginęło około 50 000 - to jest jak miasto. Ja wczoraj larum wielki wywołałem bo zrugałem gościa w kinie, że drzwi nie zamknął jak wchodził na salę.
Skąd w ludziach tyle zła? Mam znajomych co bywają w Ameryce Płd. i mi tłumaczą: "tam jak cię okradają to najpierw kula w łeb" albo jak policja robi obławę na kartel to nazajutrz przed komendą na krzesłach siedzą osoby z rodzin policjantów a na kolanach mają własne odcięte głowy. To jest transcendentalne. Jakaś abstrakcja.
Tam chyba w Meksyku w rok w wojnach gangów zginęło około 50 000 - to jest jak miasto. Ja wczoraj larum wielki wywołałem bo zrugałem gościa w kinie, że drzwi nie zamknął jak wchodził na salę.
Fajna bajeczka. Jakoś pełno tutaj filmików z napadów i jeszcze ani razu nie było "najpierw kula w łeb a później telefon".
Skąd w ludziach tyle zła? Mam znajomych co bywają w Ameryce Płd. i mi tłumaczą: "tam jak cię okradają to najpierw kula w łeb" albo jak policja robi obławę na kartel to nazajutrz przed komendą na krzesłach siedzą osoby z rodzin policjantów a na kolanach mają własne odcięte głowy. To jest transcendentalne. Jakaś abstrakcja.
ja zawsze chciałem zobaczyć co by się działo jakby połączyć razem kontynenty ameryke południową, afryke i bliski wschód - to by była jadka
żałosna Ameryka łacińska ... mordują się setkami każdego dnia i ONZ USA itp gówna nie walczą o prawa człowieka i pomoc im, ale białoruś musimy ratować, ukraine już wychujali i polaczki bulą ukraińcom, a chiny oh ah jakie biedne istoty trzeba im pomagać całą armią Nato
POPIERDOLONY ŚWIAT
a po chuj pomagac takim zjebom? niech sie wykoncza, wytluka do ostatnbiego tak samo jak wszystkie KebabAkbary - im mniej tego syfu tym zdrowiej dla planety
żałosna Ameryka łacińska ... mordują się setkami każdego dnia i ONZ USA itp gówna nie walczą o prawa człowieka i pomoc im, ale białoruś musimy ratować, ukraine już wych*jali i polaczki bulą ukraińcom, a chiny oh ah jakie biedne istoty trzeba im pomagać całą armią Nato
POpie**olONY ŚWIAT
Świat jest piękny, człowiek jest popierdolonym stworzeniem niepasującym do tego wszystkiego...
żałosna Ameryka łacińska ... mordują się setkami każdego dnia i ONZ USA itp gówna nie walczą o prawa człowieka i pomoc im, ale białoruś musimy ratować, ukraine już wychujali i polaczki bulą ukraińcom, a chiny oh ah jakie biedne istoty trzeba im pomagać całą armią Nato
POPIERDOLONY ŚWIAT
tak, brat
Popierdolony świat interesów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów