Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
miałem dać piwko, ale wchodząc na tą stronę, na jednym losowym filmie, zobaczyłem dwie lesby jedzące jedną łyżką z małpą,
pożygałem się
Nawet małpy są bardziej cywilizowane od Dindu Nuffinów
Bo małpy wyewoluowały z dindu nafinów. Nafiny to prymitywny gatunek.
Jak ludzie mogą w ogóle zwierzęta traktować jak człowieka albo dziecko. To jest chora patologia.
Zwierzę ma pracować na oborze i szczekać jak widzi intruza.
A jeśli kot nie umiał szczekać albo łapać kretów to z wujkiem szliśmy i takiego do wora a wór do jeziora. Oczywiście z cegłami w środku aby nie spierdolił.
T3RMINATOR- sam powiedz, co jest sadystycznego w tym nagraniu?
To samo co tutaj sadistic.pl/dawaj-ziomus-pomoge-ci-vt508797.htm
Kto ci powiedział bądź napisał że wszystko musi być okrutne sadystyczne? To że forum nazywa się sadistic. pl nie oznacza wcale że jest dla socjopatów i sadystów dlatego są czasem luźniejsze materiały.
A po sadystyczne materiały z kałem w mordzie zapraszam na Harda.
Co za patologia. U mnie na rodzimej wsi to takie małpy dziadek w stodole hodował i karmił resztkami kartofli z pańskiego stołu. Zawsze w klatkach o wymiarach 1.5x1.5x1.5 i na łańcuchu. Jak za bardzo szczekały w nocy to szedł i je szpadlem usypiał a potem z ich łoju robił domową wiagrę aby ruchać pozostałe.
Jak ludzie mogą w ogóle zwierzęta traktować jak człowieka albo dziecko. To jest chora patologia.
A jeśli kot nie umiał szczekać albo łapać kretów to z wujkiem szliśmy i takiego do wora a wór do jeziora. Oczywiście z cegłami w środku aby nie spierdolił.
Poligon, zalogowałeś się na złe konto...
Co za patologia. U mnie na rodzimej wsi to takie małpy dziadek w stodole hodował i karmił resztkami kartofli z pańskiego stołu. Zawsze w klatkach o wymiarach 1.5x1.5x1.5 i na łańcuchu. Jak za bardzo szczekały w nocy to szedł i je szpadlem usypiał a potem z ich łoju robił domową wiagrę aby ruchać pozostałe.
A tobie udało się spierdolic.
To samo co tutaj
4.9. (…)Powiązane tematycznie materiały należy dodawać do istniejących już wątków.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów