jak to dawca, dał po piździe i leży chuj wie gdzie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Głupotą jest nazywanie ich "dawcami"... wiekszosć lekarzy twierdzi że organy po takim wypadku nie nadają się juz do przeszczepu bo są tak zmasakrowane...
Dobrze widzę? Biker miał zielone ?
Miał, ale i tak dawca. Nie zrozumiesz tej logiki.
Rzygać mi się chce jak widzę kiedy gimbus pisze "dawca" żeby dostać parę piw. Mały odsetek motocyklistów to idioci, za to mały odsetek kierowców samochodów to ludzie normalni.
Dawca jak ch*j. Zamiast piwa nalezy sie cieple rozwolnienie na klate IMO na puszkarzy trzeba zaczac mowic mielonki.. dobra pasza dla zwierzat po wyciagnieciu z pozgniatanej blachy spod znaku BMW seria 3 czy Gofa 2-4.
Miska olejowa rozwalona, może jakieś ścięgno naderwane, już niektóre wypadki na rowerze są efektowniejsze.
cysio0407 napisał/a:
Miska olejowa rozwalona, może jakieś ścięgno naderwane, już niektóre wypadki na rowerze są efektowniejsze.
no prosze mamy opinie mechaniko-ortopedo-chirurga.
a na rowerze to pewnie jeszcze jeździć nie umiesz;]
zatwardzenie ma czy co ? stęka jak miał kupę robić w majty...
@tabasc
tekstami w stylu
" chuja o mnie wiesz więc zamknij ryj jak do mnie piszesz"
"chuj ci do tego"
" Dziwko to mówie do twojej panienki jak jęczy pode mną."
"Cwelu!"
"jak to dawca, dał po piździe i leży chuj wie gdzie"
pokazałeś, że jesteś gimbusem któremu matka nie chciała kupić chińskiego skutera z hipermarketu więc jesteś śmiertelnie obrażony na właścicieli JEDNOŚLADÓW .... a po drugie, chłopcze, naucz się pisać. Bo trudno zrozumieć Twój opis filmiku ... o ile można to nazwać opisem.
tekstami w stylu
" chuja o mnie wiesz więc zamknij ryj jak do mnie piszesz"
"chuj ci do tego"
" Dziwko to mówie do twojej panienki jak jęczy pode mną."
"Cwelu!"
"jak to dawca, dał po piździe i leży chuj wie gdzie"
pokazałeś, że jesteś gimbusem któremu matka nie chciała kupić chińskiego skutera z hipermarketu więc jesteś śmiertelnie obrażony na właścicieli JEDNOŚLADÓW .... a po drugie, chłopcze, naucz się pisać. Bo trudno zrozumieć Twój opis filmiku ... o ile można to nazwać opisem.
chujawca! jezdze na 2 kolkach od 17 lat...ten kto mowi dawca na motocykliste to pała i cwel! zastanow sie co piszesz cielencino!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów