jak to dawca, dał po piździe i leży chuj wie gdzie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Może jak się kiedyś oderwiesz od komputera , uda Ci się prawko zdać , wyjedziesz na ulicę to może zobaczysz że nie każdy motocyklista to dawca. Nie każdy zapierdala jak pojebany gdzie się tylko da. Nie każdy ma w mózgu ustawione "guma-szpan" .
Także idź pan w chuj !
Także idź pan w chuj !
tabasc napisał/a:
dał po piździe
Jak to jest dać po piździe, to chyba tylko rowerem jeździłeś.
2. w 1:15 kierowca "pickupa" przyznaje się do przejechania na czerwonym świetle
Jacy moderatorzy tacy userzy.
1. "chuj" piszemy przez "ch"
2. w 1:15 kierowca "pickupa" przyznaje się do przejechania na czerwonym świetle
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Nie zauważyłem co to za znaczek, tak samo jak kszty inteligencji w twoich wypocinach.
A per. Dziwko to mówie do twojej panienki jak jęczy pode mną. Cwelu!
A per. Dziwko to mówie do twojej panienki jak jęczy pode mną. Cwelu!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów