📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Murzyni w USA są naprawdę jak mały z gatunku PAWIAN, agresywne aroganckie i tępe, do tego pokazują każdemu lub musza pokazać dupsko aby inni widzieli w stadzie że on tu BOSS ma największe hemoroidy... Amerykanie mają zamknięte usta przez lewicowe siły które jak tylko zechcesz powiedzieć prawdę zabiją cię lub zniszczą lub do pierdla wpierdola ZA PRAWDE ?! USA czyli USArael upadł kraj przegranych niewolników izraelskich, izrael tupnie oni lecą przelewać krew takich zrypów nie myślących.
Gdyby nie ubrania , to zero różnic między nimi a filmem przyrodniczym o życiu w dżungli.
To chyba jakaś drużyna z NBA (nyga black amateur)
Mam taki odruch myślowy jak widzę takie negroidalne filmy bo od razu zastanawiam się w jakim sklepie zajebali te ubrania..
Stołndzisz napisał/a:
Mam taki odruch myślowy jak widzę takie negroidalne filmy bo od razu zastanawiam się w jakim sklepie zajebali te ubrania..
Jak tak patrzę na ich dobór, to myślę, że z ichniego odpowiednika pomocy dla powodzian.
Niewiarygodne jak bardzo szkodliwe jest ludzkie środowisko dla zwierząt, stają się agresywne i otłuszczone. Nawet psom, które są z człowiekiem od lat to szkodzi, a co dopiero nieudomowionym zwierzętom.
Taka tłusta podłoga, że cz@rnuchy jak na lodzie
Jebana dzicz... oczywiście na koniec musiał wejść biały aby ogarniać sytuację, bo czarnuchy to nie są w stanie ogarnąć niczego.
W Afryce się cieszą, że patolę wyprzedali za paczkę fajek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów