📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Nie przepadam za DayZ, każdy tylko "friendly, friendly", ale dopóki nie schowa broni do plecaka, w każdej chwili może ukatrupić.
A co do gier typowo survivalowych, bez zombie i innych pierdół - tylko i wyłącznie UnReal World.
A co do gier typowo survivalowych, bez zombie i innych pierdół - tylko i wyłącznie UnReal World.
Jedyna gra, w którą grałem do 5 rano. Szkoda, że tak zbugowana
Eeeee... Są na BA i nie ma zombie? Z resztą co za debil tam biega tak na pałę. Równie dobrze, niech tak robi na Starym Soborze albo NWA. Jak jeszcze ma crackowanego to i tak mu nie ucieknie, bo na piratach 99% graczy leci na maphacku. Oglądałem nawet zabawę moja drużyna - dwóch snajperów na NWA. Moi obchodzili ich poza zasięgiem widzenia a oni i tak lufami dalej za nimi wodzili
niezly koles, dzieki takim psycholom gra zyskuje na przyjemnosci grania, wkoncu swiat jest pelen swirow
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów